Iata dovada! Se stia  ca eleva suspecta de coronavirus era bolnava! Cine raspunde pentru minciunile transmise public?

 

          Una dintre elevele de la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, care face parte din grupul recent întors din Italia și aflată sub supraveghere la domiciliu, a fost transferată azi noapte , în carantină la secția de Sectia de infecțioase și dermato-venerologie a Spitalului Județean Alba. Ea a avut febra 38, timp de 3 zile, acum a scazut, dar a fost internata preventiv ea si mama ei, care o ingrijea.

          In postarile de pe Facebook, de pe grupul clasei Xl B, a Liceul de Arte Regina Maria, din Alba Iulia, elevii recunosc abia acum, ca s-a stiut, inca de la reintoarcerea in tara, din Italia, despre faptul ca, eleva care a fost internata  azi nopate la sectia de contagioase a Spitalului Judetean de Urgente, era bolnava, la intoarcerea in tara, din Italia! Colegii ei scriu pe Facebook ca ,,Tot drumul a vomitat si a trebuit sa stea in camera toata excursia, cat timp am fost plecati”.

         Cine a avut interesul sa musamalizeze aceasta situatie? Medicii de ce nu au consultat cu atentie elevii? Profesorii insotitori de ce n-au semnalat aceasta stare? De ce au mintit parintii si ceilalti elevi, care stiau? De ce a mintit conducerea Liceului de Arte Regina Maria din Alba Iulia, in comunicatul transmis, unde preciza ca- ,,nicio persoană din grup nu prezintă simptome ale coronavirusului. Toți elevii și profesorii se simt bine. Niciun elev sau profesor nu a prezentat și nu prezintă stări febrile.”

De mentionat ca, 51 de elevi si profesori de la Liceul de Arte Regina Maria au sosit duminica noaptea din Italia si au fost izolati la domiciliu, dupa ce medicii i-au verificat si au constatat ca nu au stari febrile. Medicii le-au recomandat sa stea izolati acasa, alaturi de membrii familiei.

IOSIF GLIGOR

Recomandari

Alte Articole