Iata dovada! Cum suntem furati de Selgros Alba Iulia!

 

            Am cumparat in data de 22.04.2020, de la Selgros Alba Iulia, printre altele, si carnaciori somon afumati (factura SLG 620113005111) de la raionul Pescarie. Vanzatorul ne-a pus produsele in punga, le-a sigilat, le-a cantarit si apoi le-am platit la casa. Cand am ajuns la domiciliu, am constatat ca am platit 2 kg, in conditiile in care, in punga erau fix 1,044 kg! Am fost furati la cantar cu 956 grame, adica 67,13 lei!

      M-am intors la magazin si, in calitate de client, dar si de jurnalist, am cerut explicatii celor din conducere. Am fost abordat de sefa de departament, Roxana Gherman, irascibila si subiectiva, care nu a inteles sau nu a vrut sa inteleaga ca, atunci cand un jurnalist investigheaza o ilegalitate, o face pentru a atentiona opinia publica, cu ceea ce se petrece la Selgros Alba Iulia. Noroc cu directorul magazinului, Ovidiu Ilie, care, echilibrat si conciliant, si-a cerut scuze, ne-a condus la  raionul Pescarie, a constatat furtul de 67,13 lei si ne-a inapoiat banii, asigurandu-ne ca va lua masurile ce se impun.

Am sesizat OPC Alba, iar doamna Anca Boian, Director de Comunicare  la Selgros Romania,  ne-a asigurat ca va avea loc o ancheta interna, dar pana atunci intrebam: daca un cumparator fura un kg de alimente de la Selgros Aba Iulia, risca pana la 3 ani de inchisoare, daca ne fura vanzatorii de la Selgros Alba Iulia, acestia ce risca? Si o recomandare. Nu mai lasati oameni ca Roxana Gherman sa relationeze cu presa!

IOSIF GLIGOR

Recomandari

Alte Articole