Iata dovada! Cum suntem furati de Selgros Alba Iulia! Reviewed by CD on .               Am cumparat in data de 22.04.2020, de la Selgros Alba Iulia, printre altele, si carnaciori somon afumati (factura SLG 620113005111) de la rai               Am cumparat in data de 22.04.2020, de la Selgros Alba Iulia, printre altele, si carnaciori somon afumati (factura SLG 620113005111) de la rai Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Iata dovada! Cum suntem furati de Selgros Alba Iulia!

Iata dovada! Cum suntem furati de Selgros Alba Iulia!

Iata dovada! Cum suntem furati de Selgros Alba Iulia!

 

            Am cumparat in data de 22.04.2020, de la Selgros Alba Iulia, printre altele, si carnaciori somon afumati (factura SLG 620113005111) de la raionul Pescarie. Vanzatorul ne-a pus produsele in punga, le-a sigilat, le-a cantarit si apoi le-am platit la casa. Cand am ajuns la domiciliu, am constatat ca am platit 2 kg, in conditiile in care, in punga erau fix 1,044 kg! Am fost furati la cantar cu 956 grame, adica 67,13 lei!

      M-am intors la magazin si, in calitate de client, dar si de jurnalist, am cerut explicatii celor din conducere. Am fost abordat de sefa de departament, Roxana Gherman, irascibila si subiectiva, care nu a inteles sau nu a vrut sa inteleaga ca, atunci cand un jurnalist investigheaza o ilegalitate, o face pentru a atentiona opinia publica, cu ceea ce se petrece la Selgros Alba Iulia. Noroc cu directorul magazinului, Ovidiu Ilie, care, echilibrat si conciliant, si-a cerut scuze, ne-a condus la  raionul Pescarie, a constatat furtul de 67,13 lei si ne-a inapoiat banii, asigurandu-ne ca va lua masurile ce se impun.

Am sesizat OPC Alba, iar doamna Anca Boian, Director de Comunicare  la Selgros Romania,  ne-a asigurat ca va avea loc o ancheta interna, dar pana atunci intrebam: daca un cumparator fura un kg de alimente de la Selgros Aba Iulia, risca pana la 3 ani de inchisoare, daca ne fura vanzatorii de la Selgros Alba Iulia, acestia ce risca? Si o recomandare. Nu mai lasati oameni ca Roxana Gherman sa relationeze cu presa!

IOSIF GLIGOR

Clip to Evernote

Comentarii (5)

 • Usca

  Tot la fel sa plateasca cum plateste si un hot care fura din selgros.cum ei stiu sa aplice legea pt hot sa aplice si pt insalatotie facuta de Selgros

  Răspunde
 • Ioan de Alba

  Sunt surprins de aceasta intimplare,am sa fiu mai atent cu marfa de la Selgros.Cred ca este de asteptat sa primiti atit raspuns de la magazin cu masurile luate cit si de la OPC daca acesta ne mai ,,protejeaza” in vreun fel.Va rog,d-le Gligor sa reveniti dupa 30 de zile si sa ne informati despre aceste lucruri, ca sa stim si noi!.

  Răspunde
 • Eugenia

  Eu am cumpărat (printre altele) 2 pungi de ficat la prețul de 6 lei. La ieșire din selgros am verificat bonun, întrucât totalul mi se părea cam mare. Am constatat cu stupoare ca o punga de ficat costa 6 lei, iar cealaltă pungă costa….. 188 lei. Mi-a fost restituita suma după o oră pierduta pe la relații clienti, dar ma întreb de câte ori m-au furat și nu m-am gândit sa verific bonul. Nu cred ca e întâmplător, am auzit prea multe cazuri la acest selgros. Felicitări pt. faptul ca a-ți sesizat, poate le vine mintea la cap.

  Răspunde
 • adrian negrea

  TE FURA PE FATA NESIMTIRE CURATA.

  Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus