Hoţii au data iama pe şantierul autostrăzii Sebeş – Orăştie

În data de 13.11.2012, orele 04.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la comiterea unui furt de bunuri metalice, pe raza localităţii Tărtăria,  județul Alba, de pe tronsonul de autostradă Sebeş – Orăştie, aflat în construcţie, precizându-se că este posibil ca autorii să se deplaseze cu un autoturism către localitatea Geoagiu, județul Hunedoara.

În cooperare cu jandarmii din cadrul Postului Geoagiu Băi s-a reușit  identificarea și oprirea în trafic, pe raza localității Geoagiu, județul Hunedoara, a autovehiculului suspect.

La controlul efectuat, în autoturism au fost găsite mai multe subansamble matalice și au fost identificați principalii suspecți, Vasile M., în vârstă de 37 ani, domiciliat în municipiul Orăştie, județul Hunedoara şi Dumitru C., în vârstă de 33 ani, domiciliat în oraşul Geoagiu, județul Hunedoara, iar în cauză polițiștii Postului de Poliție Săliștea continuă cercetările față de cei doi suspecți, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost estimat la 1.000 lei, iar bunurile sustrase și găsite în autoturism, au fost recuperate în totalitate și predate părții vătămate.

foto: filmariautostrazi.blogspot.com

Recomandari

Alte Articole