Hectare întregi de vegetație uscată au fost cuprinse de flăcări în județul Alba

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, la ora 07.53, în zona Muntele Bedeleu, loc. Izvoarele, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ 25 ha. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii și mijloace de primă intervenție, în cooperare cu Ocolul Silvic Aiud.
Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit, la ora 08.22, în zona Bujor, com. Poșaga, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, mărăciniș, doborâturi și litieră de pădure de foioase ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ 0,5 ha. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, un autocamion și mijloace de primă intervenție, în cooperare cu Ocolul Silvic Poșaga.
Tot ieri, Garda de intervenție Blaj a intervenit, la ora 19.11, în zona Frunțiile Mănărăzii, loc. Mănărade, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ 2 ha. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii.

Recomandari

Alte Articole