Gest impresionant! Va rog nu dormiti fara a manca! Va ofer eu o punga cu alimente! Reviewed by CD on . Intr-o postare pe Facebook, (vezi aici), Rusu Daniel din Alba Iulia face un gest de-a dreptul impresionant! El se ofera sa-i ajute pe cei care se afla intr-o si Intr-o postare pe Facebook, (vezi aici), Rusu Daniel din Alba Iulia face un gest de-a dreptul impresionant! El se ofera sa-i ajute pe cei care se afla intr-o si Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gest impresionant! Va rog nu dormiti fara a manca! Va ofer eu o punga cu alimente!

Gest impresionant! Va rog nu dormiti fara a manca! Va ofer eu o punga cu alimente!

Gest impresionant! Va rog nu dormiti fara a manca! Va ofer eu o punga cu alimente!

Intr-o postare pe Facebook, (vezi aici), Rusu Daniel din Alba Iulia face un gest de-a dreptul impresionant! El se ofera sa-i ajute pe cei care se afla intr-o situatie delicata, in aceasta perioada, oferindu-le cate o punga cu alimente.

,,Dacă nu mai aveți un loc de muncă și nu primiți ajutor de la nimeni, poate ați rămas fără mâncare, VĂ ROG NU DORMIȚI FĂRĂ A MÂNCA !!!
Scrie-mi în privat, fără să-ți fie rușine si iti ofer cu drag,o punga cu alimente!
În copilărie, am fost învățata că acolo unde manâncă o persoana, pot mânca mai multe🤗
Trebuie să fim recunoscători și să nu fim egoisti unul cu altul.
Dumnezeu ne va ajuta și vom trece prin acest moment rău, dar cu toții trebuie să fim uniți si iubitori!!!”-scrie Rusu Daniel. Bravo! Felicitari!

Iosif Gligor

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus