Georgia Rafaela Vusdea si Elisabeta Agocs, oameni cu care ne mandrim! Reviewed by CD on . Sambata, 24 feb 2018, incepand cu ora 10:30 la Hotel Parc va avea loc Ceremonia de Chartare RotaKids Club Alba Iulia, in cadrul careia Guvernatorul Ales Rotary, Sambata, 24 feb 2018, incepand cu ora 10:30 la Hotel Parc va avea loc Ceremonia de Chartare RotaKids Club Alba Iulia, in cadrul careia Guvernatorul Ales Rotary, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Georgia Rafaela Vusdea si Elisabeta Agocs, oameni cu care ne mandrim!

Georgia Rafaela Vusdea si Elisabeta Agocs, oameni cu care ne mandrim!

Georgia Rafaela Vusdea si Elisabeta Agocs, oameni cu care ne mandrim!

Sambata, 24 feb 2018, incepand cu ora 10:30 la Hotel Parc va avea loc Ceremonia de Chartare RotaKids Club Alba Iulia, in cadrul careia Guvernatorul Ales Rotary, Cristian Jurji inmaneaza carta (certificatul de existenta), membrilor RotaKids Club Alba Iulia. Membrii clubului vor primi diploma de membri fondatori si pinurile de membru. Vor fi prezenti mai multi reprezentanti ai cluburilor Rotaract si Interact, director Heavenly Culture World Pece si Coordonator International Peace Youth Group din Coreea de Sud. Merita toate felicitarile si aprecierile noastre, fondatoarele Rotakids Alba Iulia, Georgia Rafaela Vusdea si Elisabeta Agocs, cele care s-au implicat activ in aceste actiuni!
De mentionat ca, Cluburul RotaKids Alba Iulia apartine de Rotary International, fiind cea mai tanara ramura a organizatiei non-guvernamentale Rotary. Clubul Rotakids este format din copii cu varsta intre 6-14 ani, este un club non-profit, apolitic, fara character religios si este constituit pe o durata nedetermoinata.
Ca si obiective generale a cluburilor sub denumirea RotaKids sunt urmatoarele:
* Implicarea copiilor in activitati sociale si dezvoltare personala
* Oportunitatea de a imbunatati viata sociala prin participarea in mod voluntar in slujba comunitati
* Cautarea unuor noi modalitati de a face o lume mai buna.
ROTAKIDS CLUB ALBA IULIA
Rotakids Club Alba Iulia este al 6 lea club din Districtul 2241 Romania si Republica Moldova. Primele cluburi Rotakids in Romania au fost: Pitesti, Oradea, Timisoara, Deva Chisinau.
 RotaKids Club Alba Iulia se afla sub tutula si respinsabilitatea celor doua cluburi Rotary din Alba Iulia: Rotary Club Alba Iulia si Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis.
Membrii clubului RotaKids Alba Iulia au varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani, fiind elevi in cadrul scolilor din orasul Alba Iulia.
In cadrul clubului ne dorim sa implicam copii in diferite actiuni sociale si de dezvoltare personala, acestea constituind si principale obiective pe care RotaKids Club Alba Iulia le are. De asemenea  dorim sa imbunatatim viata sociala pe termen lung prin proiectele si activitatile desfasurate de membrii clubului. 
Importanta clubului RotaKids Club Alba Iulia:
 – Răspândirea idealurilor Rotary în comunitatea locală;
-  Cultivarea idealului de a servi, în viața privată, profesională și publică;
-  Stimularea capacităților de leadership constructiv și integritatea personală;
-  Sensibilizarea cu privire la importanța familiei;
-  Construirea relațiilor de prietenie, de înțelegere și bunăvoință internațională față de toate popoarele;
-  Învățarea respectării drepturilor fiecăruia și recunoașterea valorii fiecărui individ;
-Recunoașterea demnitatea și valoarea tuturor ocupațiilor utile ca oportunități de a servi societatea;
-  Dezvoltarea abilităților de viață, inclusiv dezvoltarea personală, managementul timpului și a finanțelor personale;
PROIECTE ROTAKIDS CLUB ALBA IULIA
In cele 6 de activitate Rotakids in Alba Iulia a avut urmatoarele proiecte:
1. De le copii pentru copii- end polio now: Membrii clubului Rotakids Alba Iulia din dorința de a ajuta și alții copii, s-au gândit la un proiect pentru cei care suferă de poliomielită. Proiectul a constat într- o carte de colorat, schițele fiind facute de membrii clubului. Scopul proiectului a fos strângerea de fonduri pentru achiziționarea vaccinului contra poliomielitei.  În urma donaților facute, clubul a strâns bani pentru achiziționarea a 150 de vaccinuri

2.Craciun in familie: Voluntarii clubului RotaKids Alba Iulia au dorit  să aducă un zâmbet pe fața celor care suferă de scleroza multiplă din județul Alba. Membrii clubului au confecționat 50 globuri de craciun. Vizita în cadrul asociației SM SPEROMAX ALBA  a avut loc în perioada sărbătorilor de iarnă. Scopul proiectului a fost strângerea de fonduri pentru a duce diverse cadouri membrilor asociației  SM Speromax Alba, iar ca rezultat  din donațile strânse am reusit să facem pachete pentru 12 persoane din cadrul Asociației SM Speromax Alba.

3. Rotary planteaza: Voluntarii clubului alaturi de Rotary, Rotaract si Interact au plantat peste 1000 de copacei in cadrul actiuni la nivel national si international “Rotary Planteaza’’
4.Curs de prim ajutor in colaborare cu Crucea Rosie: In cadrul acestui proiecti copii au invatat tehnici de prim ajutor de la voluntarii Crucea Rosie Filiala Alba Iulia. Scopul proiectului a fost de dezvoltare personala.
Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus