Gelozie, amenintari cu cutitul, printre sinistratii din Daroaia!

Polițiștii din Abrud au reținut un bărbat, din Dăroaia, care, pe fondul geloziei şi având un cuţit în mână, i-ar fi ameninţat, cu moartea, pe concubina sa şi pe un consătean, în timp ce e aflau, pe terenul de fotbal, din comuna Roşia Montană. 

La data de 27 iulie 2021, în jurul orei 17.30, în urma unui apel, prin 112, polițiștii din Abrud au intervenit la o locuință modulară, amplasată pe terenul de fotbal din comuna Roșia Montană, pentru persoanele afectate de inundaţii, unde au fost semnalate fapte de ameninţare şi tubulare a ordinii publice.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat de 40 de ani, din localitatea Dăroaia, având un briceag în mână, i-ar fi amenințat, cu moartea, pe concubina sa, o femeie de 38 de ani, din Dăroia şi pe un tânăr, de 28 de ani, consătean de-al lui, tulburând ordinea şi liniştea publică. 

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru ameninţare şi tulburarea ordinii publice și au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 28 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Recomandari

Alte Articole