Gandeste frumos… Reviewed by CD on .  Si daca ai afla intr-o zi ca lumea asta nu e decat un gand al cuiva din alt univers... cu bune, cu rele, ai fi visul cuiva din alta galaxie. Si ai afla ca tu r  Si daca ai afla intr-o zi ca lumea asta nu e decat un gand al cuiva din alt univers... cu bune, cu rele, ai fi visul cuiva din alta galaxie. Si ai afla ca tu r Rating:
Ești aici: Acasă » Editorial»Gandeste frumos…

Gandeste frumos…

Gandeste frumos…

 Si daca ai afla intr-o zi ca lumea asta nu e decat un gand al cuiva din alt univers… cu bune, cu rele, ai fi visul cuiva din alta galaxie. Si ai afla ca tu reprezinti doar cat o clipa intr-un ocean de eternitate… . Te-ai gandi poate ce fel de fiinta gandeste luna si stelele, rasaritul si apusul cu nuante rosiatice, marea cu valurile ei inspumate, nisipul umed si zorii zilei, roua din iarba proaspata si petalele parfumate ale trandafirilor. Te-ai intreba cine oare este cel ce gandeste toamna si iarna, cine gandeste ochii de copil ce te incanta cu caldura lor cand ii privesti, cine gandeste soaptele unei adieri de dupa-amiaza, o plimbare in parc sau un suras placut pe buzele cuiva drag… te-ai intreba desigur cine gandeste o strangere de mana si un sarut, o mangaiere si un vis tarziu, asteptarea si despartirea, apoi revederea si bucuria ei. Te-ai intreba cine a gandit vioara si sunetul ei divin… Te-ai intreba cine gandeste iubirea ta, lacrimile tale, toate sentimentele tale pe care le intelegi atat de greu… cine-ti gandeste dinainte indragostirile si dorurile… . Te-ai intreba cine gandeste razboaie si suferinta… cine gandeste ochi plini de durere si cine gandeste copii care mor, mame care plang de dorul lor si nepasarea celor din jur. Te-ai intreba cine gandeste oameni ce pierd totul intr-o clipa si cine le gandeste neputinta de a o lua de la capat, cine-i gandeste rai pe unii si cine ii gandeste slabi pe cei aflati in fata tentatiilor ce duc la pierzanie… Te-ai intreba cine gandeste disperarea cautarii, resemnarea in fata esecului si durerea de a nu mai spera… cine gandeste nedreptatea de a fi singur, cine-l gandeste pe altul bolnav… . Si te-ai intreba daca gandul tau nu naste cumva o alta lume… si ce fel de lume… poate daca… . Gandeste frumos…

Clip to Evernote

Comentarii (1)

 • Dumitru Radu Cormoș

  Narațiunea este construită de minte, respectiv creată de suflet. Mintea și sufletul au diverse forme de dualitate și, în consecință, de construcții-creații.
  Atenție! Nu-ți lăsa Egoul și/sau necunoașterea să-ți umbrească scrisul.
  Fii prezent, trăiește clipa!
  Alți timpi nu sunt reali, sunt iluzii.

  Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus