Gala Sportului 2012 va reuni cei mai valoroşi sportivi din Alba

Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Alba, organizează marți, 18 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Blaroom a Alba Mall o nouă ediție a „Galei Sportului”, eveniment în cadrul căruia le vor fi acordate distincţii şi premii celor mai valoroşi sportivi ai județului Alba pentru activitatea competițională din anul 2012.

Peste 200 de persoane, sportivi, antrenori, conducători de unități sportive și oficiali vor fi premiați în cadrul unui eveniment ce va îmbina performanța sportivă cu momente artistice deosebite.

Premiile vor fi acordate în cadrul a mai multor secțiuni, după cum urmează: Topul celor mai buni 10 sportivi – la discipline sportive olimpice, Topul celor mai buni 10 sportivi – la discipline sportive neoplimpice,   Top 3 echipe, Top 3 antrenori, Top 3 unități sportive, Sportivi veterani, Premii pentru întreaga activitate, Mențiuni speciale.

Distincțiile vor fi înmânate de domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean, care a declarat, refecrindu-se la acest eveniment: „Consiliul Județean Alba, ca principalul susținător al vieții sportive din județul Alba, se implică deopotrivă și în recompensarea celor mai valoroși sportivi și antrenori. Sunt oameni care fac cinste județului nostru purtându-i numele și culorile peste tot în țară și în străinătate. Acum, la sfârșit de an, recunoștința noastră se îndreaptă spre acești performeri care, prin efortul lor, ne-au adus multe bucurii și multe momente de mândrie.”

Recomandari

Alte Articole