Furturi comise la Aiud, Abrud şi Sebeş

Ca urmare a activităţilor investigativ-operative şi de cercetare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, au reuşit identificarea numiţilor  Gheorghe D. (50 ani) din Aiud și  H.T.D. (39 ani) din localitatea Măgina, județul Alba, ca fiind principalii suspecţi de comiterea unui furt, în dauna unei societăți comerciale.

Din probele administrate în cauză, poliţiştii au stabilit că bărbații sunt suspecţi de săvârşirea unei infracțiuni de furt calificat, comisă în data de 08.11.2012, din depozitul unei societăți comerciale de pe raza municipiului Aiud.

Cei doi bărbați, au sustras, în timp de zi, 1360 kg de fier vechi pe care l-au valorificat la un centru de colectare de pe raza municipiului Aiud, primind pe toată cantitatea suma de 1100 lei.

Prejudiciul în valoare totală de 1100 lei urmează să fie recuperat și predat părții vătămate.

Cercetările continuă.

La data de 12.11.2012, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au fost sesizați cu privire la faptul că, in perioada  ianuarie – noiembrie 2012, persoane necunoscute au sustras dintr-o societate comercială din Sebeș, mai multe bunuri (scaune, mese, bolțari, etc).

În urma activităţilor investigativ-operative şi de cercetare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, au reuşit identificarea lui I.V. (30 ani) din localitatea Daia Română, județul Alba, ca fiind principalul suspect de comiterea unui furt, în dauna unei societăți comerciale din municipiul Sebeș, județul Alba, de unde a sustras mai multe bunuri pe care apoi le-a vândut unor persoane.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și predat societății prejudiciate, iar cetcetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum și în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului și recuperării prejudiciului cauzat.

La data de 09.11.2012, polițiștii din cadrul Poliției orașului Abrud au fost sesizați cu privire la comiterea de către persoane necunoscute a unui furt dintr-o societate comercială din Abrud.

În urma activităţilor investigativ-operative şi de cercetare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției orașului Abrud, au reuşit identificarea numitei V.G. (40 ani) din localitatea Vadu Moților, județul Alba, ca fiind principalul suspect de comiterea furtului sumei de 900 lei dintr-o incintă a unei societăți comerciale din orașul Abrud.

Cetcetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum și în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a femeii și recuperării prejudiciului cauzat.

Recomandari

Alte Articole