Furt în toiul nopții: Doi tineri au prejudiciat o firmă din Șibot cu peste 4.000 lei

Poliţiştii din Şibot au reuşit identificarea a două persoane bănuite de comiterea unui furt prin care s-a cauzat un prejudiciu de peste 4.000 de lei. In data de 19.03.2014, orele 11,00, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au fost sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi de pază, cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19.03.2014, de la mai multe utilaje parcate la un punct de lucru situat pe raza localităţii Şibot, au fost sustraşi 8 acumulatori precum şi cantitatea de 40 de litri de motorină. Prejudiciul a fost estimat de reprezentanţii societăţii păgubite la valoarea de 4.200 lei.
Poliţiştii au demarat imediat activităţile de cercetare, în vederea identificării autorilor furtului şi recuperării prejudiciului iar în urma datelor şi informaţiilor obţinute, au reușit să-i identifice pe C.M.L., de 27 de ani şi B.B.L., de 16 ani, ambii din comuna Şibot, despre care există suspiciunea că sunt autorii furtului.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite iar faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 229 alin.1 lit. b și d din Codul Penal.

Recomandari

Alte Articole