Fii şi tu Moş Crăciun prin Crucea Roşie!

Organizaţia Crucea Roşie, filiala Satu Mare, atrage atenţia satmarenilor care doresc sa faca un bine de sarbatori că în perioada 26 noiembrie-20 decembrie se desfaşoara a 6-a ediţie a campaniei Fii şi tu Moş Crăciun! În cadrul acestei campanii sătmărenii pot dona bunuri alcătuite din alimente cum ar fi paste sau dulciuri, la standurile care au simbolul crucii roşii din incinta celor mai importante supermarketuri din municipiu.

Beneficiarii acestei acţiuni vor fi 300 de copii care provin din familii cu o situaţie socială grea dar care au rezultate deosebite la învăţătură. După strângerea bunurilor, la data de 21 decembrie, la sediul Crucii Roşii de pe str. Vlad Ţepes nr. 3, copiii vor primi cadourile de Crăciun. De asemenea ca şi în fiecare an, Crucea Roşie continua programul Banca de alimente care se desfaşoară în supermarketul de pe Drumul Careiului. Beneficiarii acestui program vor fi copiii si bătrânii cu o situaţie dificilă din punct de vedere economic, care sunt înregistraţi în baza de date a Seviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare.

Tot în această perioadă Crucea Roşie mai derulează un proiect naţional menit să ajute persoanele nevoiaşe. Proiectul se afla la a II-a ediţie ţi se numeţte Tichetul Social. În cadrul proiectului, 255 de familii din Satu Mare şi Tăşnad vor primii 5 tichete/familie, echivalentul unui tichet fiind de 10 lei.

Recomandari

Alte Articole