EU aleRg! La Crosul Europei din 10 mai 2019

 

 

Sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenam pentru implicare civica si vot!”, pentru a marca Ziua Europei si implicarea cetatenilor Regiunii Centru in activitati civice, ADR Centru prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, va organiza in data de 10 mai 2019, la ora 12, in Cetatea Vauban, cea de-a sasea editie a Crosului Europei. Pentru inscrieri accesati link-ul https://bit.ly/2Dbon8v.

 

Desfasurare: Inscrierile incep de la ora 9:30 in santurile Cetatii Alba Carolina, lungimea traseului fiind de circa 6 km (pentru 2 ture, respectiv 3km/1 tura). Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui parinte/tutore, responsabilitatea participarii lor fiind asumata prin inscrierea la cros. Pe parcursul inscrierilor, incepand cu ora 10.30 au loc si mini-spectacole sustinute de gradinitele din Alba Iulia. START-ul pentru CROS va avea loc in intervalul 12.00-12.30. Incepand cu ora 13.00 vor avea loc premierile, derularea tombolei, precum si distribuirea de materiale promotionale. Se vor acorda premii pentru doua categorii de alergatori, feminin si masculin, primirilor trei clasati, atat la o tura, cat si la cei ce au finalizat doua ture. Toti participantii inscrisi, vor primi tricouri si obiecte promotionale, iar pentru fiecare unitate de invatamant participanta vom elibera, la solicitare, diplome care certifica implicarea in acest eveniment. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Alba Iulia si Consiliului Judetean Alba. Crosul Europei este un eveniment in aer liber care are loc in Cetatea Alba Iulia, adresat publicului larg, varsta minima a participantilor fiind de 12 ani. Se va desfasura pe o distanta de circa 6 km pentru care este necesara efectuarea a doua ture in santurile Cetatii Alba Carolina, punctul de start si de finish fiind zona Catedralei Reintregirii. Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui parinte/tutore, responsabilitatea participarii lor fiind asumata prin inscrierea la cros. Regulamentul oficial al Crosului Europei este disponibil la adresa de internet: www.europedirect-adrcentru.ro, unde se poate gasi si link-ul pentru inscrieri on-line.

 

Premii: Se vor acorda premii pentru doua categorii de alergatori, feminin si masculin, primilor trei clasati, atat la o tura cat si la cei ce au finalizat doua ture. Toti participantii inscrisi, vor primi tricouri si obiecte promotionale. Pentru fiecare unitate de invatamant participanta vom elibera, la solicitare, diplome care certifica implicarea in acest eveniment. Celorlalti participanti, in functie de clasament li se vor acorda premii in obiecte, cupe si medalii.

 

Tombola: Toti cei prezenti la eveniment pot participa la tombola cu premii sustinuta de sponsori. Cei inscrisi la alergare au automat numarul inscris la tombola, iar ceilalti participanti vor fi indrumati de catre voluntari catre cortul de inscriere si primire numar.

Alte activitati pregatite pentru cei prezenti: momente muzicale sustinute de gradinitele din Alba Iulia si de artisti locali, un photo-boot unde iti poti face poza cu prietenii, puncte de revigorare cu fructe si dulciuri pentru cei prezenti.

 

Inscriere individuala aici: https://bit.ly/2Dbon8v. Completarea prezentului formular reprezinta asumarea calitatii de participant. Va informam ca evenimentul este inregistrat video si se vor face poze participantilor, iar datele furnizate nu vor fi folosite decat pentru inregistrare si raportare.

Eveniment organizat de Europe Direct Regiunea Centru din cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru.

 

Sustinut de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Parteneri: Primaria Municipiului Alba Iulia, Europe Direct Alba Iulia, Consiliul Judetean Alba, Centrul de Cultura Augustin Bena si Fundatia Comunitara Alba

 

Sponsori: Selgros Aba Iulia, Joma SRL, Albacher SA, Apidava SRL si altii.

Parteneri Media: Radio Unirea FM, Pro Alba, Stiri Alba.ro

Regulamentul concursului poate fi consultat aici. 

 

Pentru scoli, inscrierile elevilor se vor face pe lista cumulativa cu asumarea responsabilitatii de participant. Formular scoli

 

Daca vreti sa vedeti cum a fost editia din 2018, in link aveti imagini de la Crosul Europei 2018 http://europedirect-adrcentru.ro/index.php/galerie-multimedia/66-galerie-foto/1191-crosul-europei-2018-editia-a-v-a.

 

Recomandari

Alte Articole