E.ON vine pe piața concurențială cu noi oferte atractive de gaz și electricitate

 

  • E.ON Promo Gas poate fi contractat exclusiv online și oferă o reducere de până la 10% față de prețul reglementat;
  • E.ON Life Gas propune un preț mai mic cu până la 11%;
  • E.ON Home Electric și E.ON Home Gas completează oferta cu prețuri avantajoase;

O piață liberă înseamnă posibilitatea fiecăruia de a alege produsul care răspunde nevoilor personale și de aceea E.ON oferă clienților un portofoliu variat de produse,  care să asigure nu doar un preț competitiv, ci și economii prin reducerea consumului, împreună cu servicii de utilizare în siguranță a instalațiilor de gaze naturale. 

E.ON a lansat recent E.ON Promo Gas, un pachet digital care poate fi contractat exclusiv online, ce pune la dispoziția clienților casnici gaze naturale la un preț redus cu până la 10% comparativ cu cel din oferta reglementată: 0,079 lei/kWh, cu un abonament zilnic de 0,3 lei. Fiind un produs pentru clienții care preferă mediul digital, factura lunară este electronică și se primește prin intemediul contului E.ON Myline, iar  contractarea se realizează simplu, în doar 3 pași, accesând eon.ro.  

Pe lângă produsele de energie, E.ON oferă soluții inteligente și servicii complete de asistență tehnică. 

E.ON Life reprezintă soluția perfectă pentru reducerea cu până la 25% a consumului de gaz, prin intermediul centralelor termice în condensare. Pe lângă serviciile de instalare incluse în pachet, clienții beneficiază și de un sistem de plată în rate, direct pe factura de gaz. Clienții care aleg soluția unei centrale termice au ocazia să opteze pentru un preț cu până la 11% mai mic decât cel din oferta reglementată: 0,085 lei/kWh pentru E.ON Life Gas, astfel economia este una sustenabilă, generată atât de un consum mai eficient, cât și de un preț promoțional pentru gazele naturale.

În această perioadă, E.ON derulează și o tombolă cu premii pentru clienții care aleg soluția E.ON Life, aceștia având șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, contravaloarea centralei termice.

De asemenea, cei care cumpără acum pachetul care include aer condiționat și servicii tehnice, E.ON Cool, pot câștiga contravaloarea aparatului de aer condiționat. În cazul în care clienții optează atât pentru soluția E.ON Life, cât și pentru E.ON Cool, vor beneficia de o ofertă specială, care înseamnă 200 de lei reducere și instalare în trei zile. Detalii despre această tombolă pot fi găsite pe eon.ro.

Un alt pachet, E.ON Assist Gas Plus, propune clienților o ofertă atractivă de furnizare gaze naturale și asistență tehnică 24/7, cu un preț la gaze naturale redus cu 10% față de nivelul reglementat,  0,086 lei/kWh și un abonament zilnic de 0,59 lei. Intervențiile incluse acoperă reparaţii la centrala termică sau boiler, precum și reparații la instalația electrică și sunt realizate de specialiști autorizați, astfel încât clienții să poată beneficia de cea mai bună protecție în cazul unor evenimente neplăcute. 

Totodată, E.ON Duo propune electricitate și gaze naturale la pachet, de la un singur furnizor de încredere, două servicii pe o singură factură, emisă lună de lună și gestionarea simplă, prin plată unică, pentru două utilități.

Recent lansat, E.ON Green Home vine cu electricitate de la soare, vânt și apă. Clienții pot contribui astfel la un viitor nelimitat de verde, prin reducerea amprentei de CO2 și a consumului de hârtie, factura fiind emisă electronic, prin intermediul contului Myline.  

E.ON Home Electric si E.ON Home Gas completează portofoliul de produse, fiecare propunând un preț avantajos de furnizare și o administrare simplă și rapidă a contractului de energie sau gaz. 

Recomandari

Alte Articole