Duminică cu ghinion pe șoselele din Alba. Accidente produse în Alba Iulia, Jidvei, Războini-Cetate și Bucerdea Vinoasa

La data de 25.08.2013, ora 00.57, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că la ieşirea din Jidvei spre Blaj, a avut loc un accident rutier. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că U.O.A., de 23 de ani, din comuna Şoimuş, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un parapet, după care autoturismul s-a răsturnat în şanţ.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit un traumatism de coloană şi unul de umăr drept, rămânând internat în spitalul din Blaj. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.

În data de 25.08.2013, ora 03:02  pe  DJ 107 F, pe raza localităţii Războieni -Cetate, S.Z., de 45 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Războieni-Cetate.
În urma accidentului cei doi conducători auto au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spitalul din Aiud pentru îngrijiri medicale iar S.Z. a rămas internat.
Cercetările sunt continuate.

La data de 25.08.2013, ora 03:32, pe DJ 107 H in localitatea Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, C.A., un tânăr de 26 de ani, din Aiudul de Sus, în timp ce conducea un autoturism, din cauza oboselii, într-o curba la stânga a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un mal de pământ.
În urma accidentului, conducătorul auto şi o tânără de 23 de ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni şi au rămas internaţi în spitalul din Aiud.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

La data de 25.08.2013, ora 20.02, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, S.A. A., o tânără de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei  de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de C.E. o tânără de 23 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în depăşirea neregulamentară a autoturismului condus de S.A.A.
În urma accidentului conducătoarea primului autoturism a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole