Drâmbar: Târg de animale, cu vânzare prin licitație

Sâmbătă, 2 noiembrie, între orele 07.00 și 11.00, în localitatea Drâmbar din comuna Ciugud va avea loc o nouă expoziţie de animale cu vânzare prin licitaţie.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Primăria Comunei Ciugud şi Asociaţia Crescătorilor de Taurine din Ciugud și se va desfăşura în locul special amenajat pentru târgul de animale din localitatea Drîmbar.

Pentru participanții la licitație va fi organizată și o tombolă cu participare gratuită, tombolă ce oferă premii atractive: garduri electrice, unelte agricole pentru utilizarea în fermă, salopete sau găleți cu tetină.

Intrarea în târg este gratuită pentru participanții la licitație.

„Consiliul Județean Alba a fost cel care a introdus acest tip de târg în județul Alba, ca urmare a experienței partenerilor noștrii din străinătate. Este o acțiune pe care am început-o încă din anul 2010 și a dat rezultate foarte bune. Le permite fermierilor să-și valorifice mai ușor animalele și mai ales le permite să și le valorifice la un preț corect, stabilit prin licitație publică, nu la un preț derizoriu stabilit de samsari.” – a declarat domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Recomandari

Alte Articole