Dr. Mohamed El Faid: Coronavirus, practici de urmat  pentru a lupta  contra atacului virusului

 

La ora actuală, la marile posturi de televiziune si media, se observă două tendințe. Noi suntem pierduți între aceste două tendințe. 

Prima tendință este că există persoane active care încearcă să politizeze situația cum că ar fi un război biologic în spatele căruia s-ar ascunde ba americanii, ba chinezii, ș.a.

O a doua tendință, ceea ce numim minciunile media, care publică orice, povestesc orice și produc frică. 

Sunt oameni care analizează și care spun că nu este nimic și alți care seamănă fobia inconștient, cum că este o catastrofă, că o să murim toți și  suntem pierduți. 

  Prea mult  spus, prea multă frică. 

De altfel, catastrofa nu este de amploarea raportată de media. 

Oamenii au nevoie să cunoască ce să facă  din punct de vedere practic, pentru o bună protecție în caz de atacul virusului. 

În primul rând , acest virus  a devoalat, a dezvăluit medicina modernă.

Coronavirusul a dezvăluit medicina modernă, care nu este o medicină fondată. 

Este o medicină a medicamentelor, este o medicină chimică. 

S-a uitat natura și nu s-a vrut să se lărgească această medicină. 

A rămas așa. 

Sau medicamentele  sau nimic, chiar dacă muriți.  Sau medicamentele sau medicina modernă, sau nimic. 

Și oamenii au fost ținuți prizonieri în această medicină modernă.

Dar, coronavirus a dezvăluit această medicină. 

Până acum, în prezent, sunt două luni decând oamenei așteaptă, ei ascultă de toate, privesc de toate la canalele de televiziune. 

Când este invitat un doctor la marele canale de televiziune europene sau americane, încep să povestească mici lucruri fundamentale despre virus, așa un mic discurs fundamental despre virus , și apoi nimic.

Ei vorbesc la televiziune, dar nu vin cu nimic.  

Oamenii nu au nimic de a face cu aceste noțiuni fundamentale. 

Oamenii vor ceva practic, vor posibilitate de a lupta contra acestui virus, ei așteaptă să știe ce să facă. Dar nu există nimic. Se produce frică oamenilor, dar fără să li se dea o soluție, să li se arate un pic cum să trăiască. Nimic. 

Medicina actuală este incapabilă de a descrie actual un mod de viață care permite ramforsarea imunității omului. 

O respun  și am  spus-o  de multe ori, medicina modernă  cu echipamentele  sale ,cu spitalele sale, este incapabilă de a arăta oamenilor ce trebuie aceștia să mănânce pentru a întreține imunitatea. Este incapabilă. 

Suntem academicieni, cercetători și am petrecut totuși în jur de 30 de ani în laboratoare și nu există decât asta: nu există nici medicamente, nici vaccinuri, nu există nimic. 

Suntem în curs să ne ascundem , să punem măști, să ne spălam mâinile. Iți vine să râzi, ca de o glumă, nu este așa?

Știm cu toții, că toată lumea, actual spală mâinile, condițiile igienice s-au ameliorat mult de acum 50 de ani, după al doilea război mondial. Și pentru aceasta avem dezinfectanți puternici acasă. Este ok, trebuie evitat contactul și mai ales vizitele în grup, locurile unde este multă lume, deci trebuie evitat contactul cu oamenii. 

Oamenii știu foarte bine ce să facă în ceea ce privește igiena. Dar ei așteaptă alte lucruri.  Nu spălatul pe mâini va ramforsa imunitatea. Ei, se ascund în spatele dezinfecției. 

Dezinfecția este 5% din lupta contra acestui virus, nu este 100%. 

Vom vorbi despre lucrurile care distrug imunitatea și despre care medicina modernă  este incapabilă, nu vor să se știe , continuă să le ignore. 

Lucrurile care distrug imunitatea trebuiesc evitate și spun asta înainte de a vorbi de lucrurile care ramforsează imunitatea. 

Vă repet încă odata, trebuiesc evitate lucrurile care distrug imunitatea, lucrurile care distrug imunitatea. 

Începem acum cu persoanele fragile care, în caz că sunt contaminate. Atenție!  Vor suferi. 

Persoanele fragilizate sunt persoane care au făcut deja operații chirurgicale,care urmat o chimioterapie, care trăisc sub corticoizi sau antihistaminice, antialergice, care au alergii, astm sau un cancer. Și apoi, oamenii care au boli autoimune. Și mai sunt persoanele în vârstă și fumătorii care sunt deja fragilizați și au deja o imunitate insuficientă. Și dacă vreodată vor fi contaminați, ei vor suferi. Și aceasta este sigur, ei trebuie să fie atenți. 

Acești oameni nu trebuie să contacteze alți oameni, trebuie să rămână acasă. Este mai bine să rămână acasă la ei. Ei trebuie să pună măști si chiar mănuși  pe care să le dezinfecteze permanent. 

Apoi, vom arăta apoi regimul  alimentar care le va ramforsa imunitatea și ei vor putea deveni la fel ca persoanele normale. 

Avem o altă clasă, clasa care va fi în contact direct cu virusul. Sunt persoanele care vor transporta bolnavii, medicii și infirmierii și de asemenea persoanele  care vor dezinfecta străzile și locurile publice. Atenție! Aici este primul risc. Aceste persoane trebuie să fie atente și  ele trebuie să aibe o imunitate  ridicată. 

Trebuie verificat la persoanele care fac  această curățenie să nu aibe vreo boală. 

Nu trebuie să fie sub acțiunea corticoizilor și imunitatea lor nu trebuie să fie foarte joasă. 

Trebuiesc verificate echipele care fac aceste lucruri. Trebuie să fie persoane robuste, care au o bună imunitate, care manâncă bine și care fac sport. 

Cel puțin , așa putem evita un mic porcentaj  dintre persoanele fragilizate, care nu trebuie să fie contaminate. 

De fapt, nimeni nu se gândește la aceste persoane și la regimul alimentar care ramforsează imunitatea. 

Trebuie  evitate lucrurile care lovesc imunitatea, care distrug imunitatea. 

Acestea sunt toate alimentele fabricate industrial și ambalate, pentru că au aditivi alimentari și pentru că nu  există nimic  în aceste alimente. Sunt sterilizate, nu au nimic în ele. 

Produsele de carne, brânzeturile, lactatele, uleiurile produse în masă, zahărul, produsele de ciocolată, biscuiții. Evitați pâinea albă, evitați croissantele .  Astfel de lucruri trebuie evitate. Acestea sunt produse industriale  ca și produsele prăjite, cartofii și cipsurile, produsele fast-food, snacks-urile. Toate acestea trebuiesc oprite, petru că trăim sub o catastrofă confirmată. Momentan, cel puțin persoanele care au o imunitate joasă trebuie să oprească aceste lucruri. 

Toată lumea trebuie să oprească, toate lucrurile care distrug imunitatea:     sunt aditivii, sunt alimentele conservate, sunt alimentele fabricate. Și apoi , modul  de prelucrare, gătire să nu fie prin prăjire cu ulei și nu trebuiesc folosite uleiurile fabricate în masă, pentru că au conservanți. 

Trebuie evitat zahărul, că distruge imunitatea. 

Ceea ce am explicat până acum reprezintă 30%, chiar mai mult și, dacă evitați aceste lucruri o să vă protejați imunitatea, imunitatea existentă. Și această imunitate o puteți ramforsa mai mult prin produse care încălzesc corpul. 

Foarte simplu și banal folosim alimentele care încălzesc corpul. Alimentele care încălzesc sunt alimente stimulente, sunt alimente care activează sistemul hormonal. Alimentele active nu lasă să se instaleze o infecție. 

I. Primul grup de alimente care încălzesc corpul sunt mirodeniile: ghimbirul, galangalul, capere, scorțișoara,  curcumă (turmeric) și piper ( diferite tipuri de piper), ardeiul iute. Astfel, mirodeniile încălzesc corpul. Când folosiți aceste mirodenii, transpirați, corpul vostru se încălzește.

II. Al  doilea grup de alimente sunt  semințele. Acele mici boabe pe care le ignorați și le neglijați. Acestea sunt: susanul, semintețe de in, năsturelul (cresonul) semințe de chimen, semințe de anason, semințe de coriandru, semințe de chia. Atenție! Mai ales semințele de coriandru care au un efect bacteriologic, antiviral. De asemenea, acest al doilea grup de alimente încălzește corpul. 

Nutriția modernă nu ține cont de aceste lucruri. Nutriția modernă înseamnă macronutrienți și micronutrienți și iată suntem civilizați. Nu este așa. Este depășit. 

Nutriția actuală modernă este depășită, este insuficientă și numai servește la nimic. 

Am refăcut lucrurile, am muncit, am lucrat mult asupra acestor lucruri timp de 30 de ani. 

III. Al treilea grup care încălzește corpul bine sunt leguminoasele. Sunt bogate în proteine și sunt bogate în fitoestrogeni și de asemenea ele încălzesc: năutul, lintea, fasolea, mazărea, soia ( are 39% proteine și 17% ulei). Trebuiesc mâncate leguminoase în fiecare zi, chiar de 2 ori pe zi. 

IV. Și avem cerearele și printre ele se află porumbul. Porumbul încălzește corpul bine. Este mai bun decât grâul. Atenție! Trebuie folosit porumbul bio, organic, nu porumbul modificat genetic (OGM), nu porumbul conservat. 

V. Un alt grup sunt legumele și există legume care încălzesc foarte bine, foarte puternic chiar și mai ales frunzele lor: țelina, pătrunjelul, coriandrul, usturoiul și ceapa  ( care încălzesc foarte bine) , toate soiurile de napi ( napul alb, napul galben), de ridichi, anghinare, sparanghel, urzica, măcrișul. Toate frunzele verzi încălzesc. 

Toate frunzele verzi sunt bune sub formă de supe, făcute cu ulei de măsline, cu mirodenii, cu semințe și leguminoase. 

Iată! Acesta  este modul de viață pentru a lupta contra acestui virus.  

A mânca bine, nu înseamnă brânză și carne. 

A mânca bine este gătirea acasă, cu lucruri naturale și mai ales dacă avem o imunitate fragilă.

VI. Atenție! Fructele. Toate fructele încălzesc pentru că au vitamina C, dar cele mai bune sunt lămâile și portocalele și apoi merele.  Acestea incălzesc. 

Există fructe care răcoresc, sunt răcoritoare și acestea sunt fructele de vară. 

Fructele sezonului rece sunt citricile. Trebuie mâncate multe, multe, multe, o bună cantitate, o bună concentrație de vitamina C, pentru că vitamina C ramforsează imunitatea.

VII. Peștele este o carne normală. Atenție! În acest caz, fructele de mare sunt bune, ele încălzesc bine, dar pot fi mâncate de cei care nu au alte boli  ( cei cu probleme cardiovasculate, prostată, hipertensiune- fructele de mare produc colesterol, este mai bine de evitat). Dar dacă persoanele nu au nimic, nicio boală și vor să manânce fructe de mare, aceste sunt bune, încălzesc corpul. 

Gătirea se face acasă cu ulei de măsline și faceți mâncarea cu mirodenii. Puneți mirodeniile!

Boabele trebuiesc fierte foarte bine, cu ulei de măsline, cu usturoi, mult usturoi, cu scorțișoară, cu curcumă și adăugați și semințe, merg cu leguminoase.

Supe de legume, supe de legume- puneți mirodeniile, cu ulei de măsline, multă ceapă, mult usturoi, pătrunjel frunze. Și încă odată, nu uitați mirodeniile care încălzesc, mirodeniile picante cu aceste supe. 

Cu acest mod de viață, cu aceste alimente, veți avea imunitate, pe care o putem ramforsa și mai mult. 

Sunt foarte multe lucruri care întăresc imunitatea. Există o falie lipsă în medicina modernă, există un spațiu negru în această medicină modernă. 

Sunt lucruri pe care nu vrea să le recunoască, sunt lucruri pe care nu vrea niciodată să le admită, care ar duce la creșterea medicinei.  Nu putem ignora medicina. Trebuie să o lărgim. 

VIII. Mai există  suplimente alimentare. Cele mai puternice pentru imunitate și care ridică imunitatea  la o imunitate extraordinară – Atenție! Este lăptișorul de matcă și propolisul. Întâi luați lăptișorul de matcă și apoi propolisul. Mai avem:  glutationul, silimarină (este obligatorie pentru bolile virale), omega 3 (este ceva puternic), acid lipoic și să nu uitați că acest acid lipoic ramforsează imunitatea. 

IX. Infuziile de asemenea vă ajută. Origan ( Sovârv) un antiviral de șoc, cimbru (care vindecă afecțiunile respiratorii), salvia, absintul  plantă medicinală (absintul mare, absintul mic).

X. Nu trebuie uitate băuturile calde  de : galangal ( rădăcină proaspătă, are gust dulceag și picant, cu note iuți, gustul se aseamănă cu un amestec de ghimbir), ghimbirul. 

Si acum, cele mai bune și mai bune băuturi calde pentru virus sunt din frunzele de măslin. Se face infuzie din aceste frunze. 

Frunzele sunt folosite  pentru a lupta  contra infecțiilor virale, bacteriene, sau fungice. 

Frunzele de măslin conțin un acid elenolic, care este un antiviral confirmat. 

Și  iată avem acum un mod de viață natural. 

Trebuie să va înarmați, să luptați contra acestui virus. 

Atenție! Insist mult pentru lăptișorul de matcă și propolis. 

Sunt rugați toti oamenii care înțeleg acest discurs să îl difuzeze mai departe. 

Să nu aveți frică și începeți imediat. Nu așteptați ca virusul să vă atace. 

Nimeni, absolut nimeni nu va putea să vă spună aceste lucruri. Chiar în țările civilizate și dezvoltate nimeni nu va sti să vă spună. 

Noi am făcut studiile noastre în laboratoare sofisticate, în Europa și America. 

Nu ignorați aceste informații. Luați un creion și notați totul și urmați sfaturile. 

Trebuie făcut ceva pentru umanitate.  Informațiile sunt pentru toată lumea.

Persoanele care vorbesc limba franceză, aviz pentru toată lumea, dacă puteți traduce acest discurs, ideile, informațiile din discurs, traduceți-le colegilor voștri. Trebuie  să facem ceva pentru această umanitate. Si aceasta este tot ce am putut face și sunt sigur că nicio universitate din lume nu poate defini acest mod de viață explicat, pentru că nu l-au studiat. 

Noi am făcut 35 de ani în ștințe alimentare și în nutriție. 

Sunt lucruri bine fondate. Cei mai mari nutriționiști din lume au lucrat la aceasta ( din SUA, Belgia, etc.). Cei mai mari în nutriție și știință alimentară. 

Putem salva mii de persoane numai prin imunitate, pentru că nu există decât imunitatea pentru virus. 

Nu există decât imunitatea! Voi toți nu o să auziți sau să vedeți asta la televizor. 

Nimeni nu o să vă spună aceste lucruri. 

Nu așteptați! Notați totul și urmați sfaturile. (Sursa:  https://www.youtube.com/watch?v=TtFbJOuk54A&t=124s)

( Traducere și adaptare Veronica C. )

P.S. Doctorul Mohamed EL FAID este un specialist în nutriție din Maroc, care predă la Institutul Agronomic și Veterinar Hassan II (IAV). Reputația sa în rândul marocanilor este mare pentru că organizează zilnic conferințe despre bunăstare și sănătate, bazate pe modul de consum și nutriție. De asemenea, rețineți că medicul Mohamed EL FAID prezintă virtuțile fiecărui aliment în cadrul programului Nakhl wa Roman de pe canalul de radio Mohamed VI. Un număr mare de oameni caută pe site-ul lor web pentru a le vedea videoclipurile și pentru a le citi articolele: www.mfaid.com.

Recomandari

Alte Articole