Două tinere date în urmărire pentru dispariţie în Botoșani și Cluj, depistate pe raza judeţului Alba

Ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Miraslău, au identificat-o pe raza comunei, pe o minoră de 17 ani, din Săveni, judeţul Botoşani care era dată în urmărire de IPJ Botoşani, fiind dispărută din data de 26.08.2013 din localitatea Avrămeni, judeţul Botoşani. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că minora a plecat voluntar de la domiciliu pentru a locui împreună cu un bărbat care munceşte ca şi îngrijitor de animale, în comuna Mirăslău.

Poliţiştii Postului de Poliţie Miraslău au luat legătura cu poliţiştii de investigaţii Criminale din Botoşani, în vederea revocării urmăririi şi efectuarea demersurilor procedurale.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, au identificat-o, pe raza comunei Cricău, pe o tânără de 19 ani, din Cluj Napoca, care era dată în urmărire de IPJ Cluj, fiind dispărută de la domiciliu din data de 28.07.2013.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânăra a plecat de la domiciliul iar în prezent are o relație de concubinaj cu un  tânăr din Cricău.
Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au luat legătura cu poliţiştii de investigaţii Criminale din Cluj, în vederea revocării urmăririi şi efectuarea demersurilor procedurale.

Recomandari

Alte Articole