Doua tinere arestate dupa ce s-au dat vrajitoare si au inselat un barbat cu 16.000 de lei!

Polițiștii din Aiud au reținut două tinere care sunt bănuite de înșelăciune.    Atribuindu-și calități false, i-ar fi promis unui bărbat că o să-l scape de problemele sentimentale, iar acesta le-ar fi trimis, printr-un serviciu de transfer rapid, aproape 16.000 de lei. Domiciliile celor două au fost percheziționate. 

La data de 10 ianuarie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat și reținut două tinere, de 21 și 17 ani, ambele din municipiul Focșani, județul Vrancea, care sunt bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 12 noiembrie 2022. 

Se pare că, cele două femei și-ar fi atribuit, într-o postare pe internet, calități false de persoane cu capacități de a dezlega farmece și blesteme și i-ar fi promis unui cetățean din municipiul Aiud că o să-i rezolve problemele sentimentale, context în care l-ar fi determinat să le transfere suma de 15.926 de lei.

La data de 10 ianuarie, polițiștii din Aiud, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, au percheziționat locuințele celor două tinere. 

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliție Române. 

Persoanele bănuite de înșelăciune, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiate, iar față de acestea a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 ianuarie, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale. 

Recomandari

Alte Articole