Doi tineri din Alba Iulia, cercetaţi de poliţişti pentru mai multe furturi din case în construcţie

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt dintr-o casă în construcţie, situată pe raza municipiului Alba Iulia, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 04.02.2014.
Din primele cercetări efectuate a rezultat că C.A., de 21 de ani şi N.F.P., de 19 ani, ambii din municipiul Alba Iulia, au pătruns prin efracţie în imobilul aflat în construcţie şi au sustras firele din cupru din componenţa instalaţiei electrice precum şi un topor.
Valoarea prejudiciului a fost estimat de păgubit la 3.500 de lei.
Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri sunt suspecţi şi de comiterea, în luna ianuarie 2014, a altor două furturi din case în construcţii, situate pe raza municipiului Alba Iulia.
Faţă de cei doi suspecţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

Recomandari

Alte Articole