Doi tineri de 19 ani au spart 8 autoturisme! Reviewed by CD on . Polițiștii din Alba Iulia au reținut doi tineri, ambii de 19 ani, care, în ultimele 10 zile au spart 8 autoturisme și anexa unui imobil și au furat scule, caset Polițiștii din Alba Iulia au reținut doi tineri, ambii de 19 ani, care, în ultimele 10 zile au spart 8 autoturisme și anexa unui imobil și au furat scule, caset Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri de 19 ani au spart 8 autoturisme!

Doi tineri de 19 ani au spart 8 autoturisme!

Doi tineri de 19 ani au spart 8 autoturisme!

Polițiștii din Alba Iulia au reținut doi tineri, ambii de 19 ani, care, în ultimele 10 zile au spart 8 autoturisme și anexa unui imobil și au furat scule, casetofoane și produse cosmetice. Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciilor, polițiștii au efectuat două percheziții. 

La data de 29 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat percheziții la două imobile din Alba Iulia, în vederea documentării activității infracționale a doi tineri, de 19 ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și tentativă de furt. 

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada 18 – 29 ianuarie 2020, pe timp de noapte, ar fi spart gemurile unor autoturisme parcate pe raza municipiului Alba Iulia, cu scopul de a sustrage bunuri din interior. 

Dintr-un autoturism aceștia ar fi reușit să sustragă un casetofon, iar din alte 6 autoturisme ar fi sustras scule metalice pe care, ulterior, le-ar fi vândut. 

În noaptea de 28/29 ianuarie, cei doi ar fi încercat să sustragă componente auto   dintr-un alt autoturism, dar au renunțat la rezoluția infracțională în momentul în care au fost observați de către o persoană. 

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 22/23 ianuarie 2020, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în anexa unei locuințe de pe strada Craivei și ar fi sustras mai multe produse cosmetice. 

  

În cursul zilei de azi, 30 ianuarie 2020, cei doi reținuți vor fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus