Doi hoți au păcălit două bătrâne din Aiud și Alba Iulia, furându-le lânțișoarele de aur de la gât

Ieri, poliţia din Alba a fost sesizată în legătură cu două furturi, comise prin același mod de operare, în ambele situaţii victime fiind femeie în vârstă.
Astfel, la 12.30, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 62 de ani din Aiud, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Axente Sever din Aiud, a fost abordată de două persoane (un bărbat şi o femeie) care, arătându-i o hartă, i-a cerut să le arate unde este spitalul.
În aceste împrejurări, femeia s-a oferit să-i facă cadou vârstnicei un lănţişor pe care i l-a pus la gât. După scurt timp, reclamanta şi-a dat seama că în timp ce-i aşeza la gât aşa zisul cadou, femeia i-a sustras lănţişorul cu medalion din aur, în valoare de 1.500 de lei.
În aceleaşi împrejurări a căzut victimă a unei infracțiuni de furt, o femeie în vârstă de 71 de ani, din municipiul Alba Iulia în timp ce se deplasa pe strada Cetăţii din municipiul Alba Iulia.
Acesteia i-au fost sustrase bijuteriile proprii, în valoare de 400 de lei şi a „primit cadou” bijuterii dintr-un metal comun, de culoare galbenă.
În ambele situaţii, poliţiştii fac cercetări în vederea identificării autorilor, tragerii lor la răspundere penală şi recuperării prejudiciilor.

Recomandari

Alte Articole