Doi copii au furat un autoturism! Reviewed by CD on .   Doi minori sunt bănuți că au furat un autoturism din localitatea Boz. Ar fi profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat cu cheile în contact și l-au   Doi minori sunt bănuți că au furat un autoturism din localitatea Boz. Ar fi profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat cu cheile în contact și l-au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi copii au furat un autoturism!

Doi copii au furat un autoturism!

Doi copii au furat un autoturism!

 

Doi minori sunt bănuți că au furat un autoturism din localitatea Boz. Ar fi profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat cu cheile în contact și l-au condus până în Cunța, unde l-au abandonat.  

În noaptea de 8/9 mai 2019, un bărbat din localitatea Boz i-a sesizat pe polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș cu privire la faptul că i-a dispărut autoturismul pe   care-l lăsase parcat, în fața locuinței. 

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au găsit autoturismul, pe raza localității Cunța, comuna Șpring, abandonat și împotmolit în nori.  

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bănuiți de furtul autoturismului ar fi doi minori, în vârstă de 14 ani, care ar fi profitat de faptul că acesta a fost lăsat, de către proprietar, cu cheile în contact. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.  

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus