Doi bărbați din Alba Iulia au furat patru motoare. Unul dintre hoți a fost prins

Ieri la ora 12.55, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către un cetăţean din Alba Iulia,  cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras din incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia, 4 motoare iar în momentul în care au fost observate de reclamant, au fugit.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi cu sprijinul angajaților societății din care au fost sustrase bunurile,  s-a reușit prinderea unuia dintre suspecţi, D.N.D., de 18 ani, din Alba Iulia.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul, împreună cu un altul, care până în prezent a rămas neidentificat, a pătruns prin efracţie într-o magazie a societăţii comerciale, de unde au sustras patru motoare electrice în valoare de 4.800 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit societății păgubite iar faţă de D.N.D. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celui de-al doilea suspect, în vederea tragerii lui la răspundere penală.

Recomandari

Alte Articole