Dispensere cu dezinfectant in toate scarile din  blocuri, la Sebes!

 

        Incepand de astazi, in toate scarile de blocuri, de pe raza municipiului Sebes, se monteaza dispensere cu dezinfectant.  Primaria vrea ca acestea sa fie folosite si dupa ce nu va mai exista coronavirusul. Edilii locali au  cumparat dispensere din metal, foarte rezistente si trainice, care sunt fixate pe un suport metalic, greu de distrus.

      Primaria Sebes a decis sa cumpere aceste dispensere din metal, pentru ca sunt mai greu de vandalizat si intentioneaza sa le pastreze in scarile din blocuri si dupa ce nu va mai fi coronavirus. ,,Aceste dispozitive sunt din metal, dorim ca ele sa ramana permanent pe scara blocului si, dupa ce trece aceasta perioada, sa venim cu dezinfectant, pentru ca eu consider ca igiena personala este foarte buna pentru toata lumea.”- a precizat primarul Sebesului, Dorin Nistor.

        Locatarii sunt incantati de aceasta idee si spun ca, daca va fi cazul, vor cumpara si ei dezinfectant, dupa aceasta perioada de izolare. Acestia recunosc ca trebuie sa ne preocupe mai mult igiena, de acum incolo.

        Masurile pentru combaterea coronavirusului vor continua si cu alte actiuni pe care edilii locali le vor intreprinde in oras.

Primaria Municipiului Sebes va efectua servicii de dezinfectie, la toate scarile de bloc din municipiu, incepand de luni.

IOSIF GLIGOR

Recomandari

Alte Articole