Direcția 5 cântă la Zilele orașului Ocna Mureș (16-17 august). Vezi programul manifestării

În primul sfârșit de săptămână după Adormirea Maicii Domnului (Sfânta Maria Mare – 15 august), ocnamureșenii, sărbătoresc Zilele orașului Ocna Mureș. Așa a fost în ultimii ani și de fiecare dată spectacolele s-au desfășurat centrul orașului.
Anul acesta nu face excepție de la regulă. Primul week-end după 15 august, în centrul orașului.
În prima zi de spectacole, sâmbătă 16 august, începând cu ora 18.00, pe scenă vor urca Corina Corpodean, Clubul Copiilor „POTAISA” din Turda, „STEP UP DANCE” din Ocna Mureș (dans modern), Ana Maria Gârlea, Maria Nap. Urmează apoi concertele invitaților speciali: LIGIA și DJ ALAMA, ANDREI LEONTE, DJ RYNO și SILVIA, MIHAI CHEZAN.
A doua zi de spectacole cuprinde, Festivalul Interjudețean de Folclor „Tradiții Uiorene”, ajuns acum la a cincea ediție. Acesta va debuta la ora 16.00, și la fel ca și în anii trecuți, va începe cu Parada portului popular. Va continua apoi cu spectacolul de muzică și dansuri populare oferit deopotrivă de ansamblurile și soliștii participanți la Festival ori de invitații la Zilele orașului Ocna Mureș.
Tot a doua zi, dar mai spre seară, vor urca pe scenă invitații speciali la sărbătoare: Trupa „GOOD DAY” din Ocna Mureș și LIDIA BUBLE. Apoi, cand seara devine noapte, înainte de focul de artificii, DIRECȚIA 5 va oferi un concert-spectacol așa cum numai ei știu să facă, cu piese vechi, cu piese noi, pentru ca amintirile despre Zilele orașului Ocna Mureș 2014 să devină de neuitat.
Sărbătoarea se va desfășura în centrul orașului, după-amiaza, sâmbătă și duminică (16-17 august 2014).

Recomandari

Alte Articole