Din 5 octombrie, magazinul E.ON din Alba Iulia se mută în centrul municipiului

Din 5 octombrie, magazinul E.ON din Alba Iulia se mută în centrul municipiului

 

  • Noua locație este situată pe str. Tudor Vladimirescu nr. 3; 
  • Magazinul este ușor de accesat din orice punct al orașului;

Centrul municipiului Alba Iulia va găzdui începând de luni, 5 octombrie, noua locație a Magazinului E.ON, situat pe str.Tudor Vladimirescu nr. 3. Programul de funcționare este între orele 08.00 și 16.00 pentru zilele de luni, marți, miercuri și vineri, respectiv între orele 10.00 și 18.00, pentru ziua de joi. 

„Suntem foarte bucuroși că reușim să le oferim clienților un magazin spațios, confortabil, aflat într-o zonă frumoasă, intens circulată și ușor de accesat din toate punctele orașului. Avem convingerea că serviciile noastre, atât cele din magazine, cât și cele din online – care devin tot mai utilizate- vor fi tot mai apreciate de clienții noștri”, declară Claudia Griech, Directorul general adjunct al E.ON Energie România.

La fel ca și în magazinele E.ON unde pot contracta/obține informații despre serviciile și produsele E.ON, clienții pot opta pentru canale moderne și rapide de comunicare puse la dispoziție de companie.

 Canalele pot fi accesate: 

  • apelând Call Center-ul la numerele de telefon: 0800 800 900 sau 0800 800 366 unde asistentul virtual Ioana oferă simplu și rapid informaţii utile legate de facturile de gaz/electricitate, 24/7. Totodată, consultanții E.ON pot prelua apeluri și oferi informații și soluții de luni până vineri între orele 08.00-20.00;
  • prin e-mail la serviciiclienti@eon-romania.ro sau crearea unui cont E.ON Myline pe eon.ro/myline se pot efectua direct operațiuni legate de contul personal. Clienții care nu au un cont Myline îl pot activa pe eon.ro/myline;
  • prin SMS la 0745 612 345 pentru autocitire index contor, info sold și confirmare plată;
  • prin Live Chat direct din contul E.ON Myline sau din pagina de Facebook E.ON România.

Mai multe detalii despre serviciile online puse la dispoziție de companie pot fi găsite accesând eon.ro/servicii-online.

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,2 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 15 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,3 miliarde de euro.

Recomandari

Alte Articole