Dezinsecție și deratizare în municipiul Alba Iulia

Conform graficului aprobat pentru lucrările de deratizare dezinsecție și dezinfecție pentru anul 2013, în luna mai sunt prevăzute activități de dezinsecție a zonelor verzi în perioada 15.05.2013-25.05.2013 cu posibilitatea de prelungire în functie de condițiile meteorologice. Se va acorda o atenție sporită combaterii căpușelor, prin aplicarea a cinci tratamente în zile diferite, câte doua treceri pe zi (una de măturare la sol și o alta de pulverziare în aer).

Pentru a evita situațiile neplacute ce pot apărea se va mătura suprafața de zonă verde (557 711 mp) în cursul nopții, prin pulverizarea cu atomizoare a întregii suprafețe. Dimineața începând cu ora 4 se efectuează tratamentul aerian pe aceleași coordonate de suprafețe. Harta operațiunilor cuprinde toate cartierele (Cetate, Ampoi, Partos, Oarda, Barabant, Centru), inclusiv zona istorică a orașului.
Până la această dată s-a deratizat domeniul public – zonele verzi (luna martie) și s-a executat deratizare, dezinsecție, dezinfecție la instituțiile de învațamânt și cele aflate în subordinea primăriei (căminul de vârstnici, cantina socială, stadion etc). În luna iunie se va acoperi și ștrandul de la Schit, dat fiind faptul ca acesta va funcționa și în acest sezon.
Lucrările se desfășoară în conformitate cu prevederile contractului de concesiune cu numărul 20082/2012, privind delegarea gestiunii acestui tip de servicii, incheiat cu SC Coral Impex SRL Ploiesti.
In cazul in care populatia doreste sa faca anumite sesizari privitoare la desfasurarea acetor activitati va punem la dispozitie urmatoarele contacte: Primaria Alba Iulia- Serviciul Administrarea Activitatilor Domeniului Public: 0258813534 sau firma prestatoare: 0258 811336.

Recomandari

Alte Articole