Deputatul Ioan Dirzu: “30 de cadre medicale din Spitalul Județean Alba sunt în izolare. Motivul?” Reviewed by CD on .   Lipsa de combinezoane, măști, mănuși și aparate de testare pentru Coronavirus. Lipsurile de la Spitalul Județean Alba abia acum încep să se vadă, după ce   Lipsa de combinezoane, măști, mănuși și aparate de testare pentru Coronavirus. Lipsurile de la Spitalul Județean Alba abia acum încep să se vadă, după ce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Deputatul Ioan Dirzu: “30 de cadre medicale din Spitalul Județean Alba sunt în izolare. Motivul?”

Deputatul Ioan Dirzu: “30 de cadre medicale din Spitalul Județean Alba sunt în izolare. Motivul?”

Deputatul Ioan Dirzu: “30 de cadre medicale din Spitalul Județean Alba sunt în izolare. Motivul?”

 

Lipsa de combinezoane, măști, mănuși și aparate de testare pentru Coronavirus.

Lipsurile de la Spitalul Județean Alba abia acum încep să se vadă, după ce, ani la rând, Consiliul Județean Alba a subfinanțat masiv spitalul și a stat doar cu mâna întinsă către mediul privat.

Președintele CJ Alba Ion Dumitrel gestionează 26,8 milioane euro ca excedent bugetar și nici acum în al 99-lea ceas nu vrea să-i deblocheze pentru lupta cu Coronavirus și salvarea albaiulienilor și a personalului medical.

Între timp în ședința Consiliului Local Alba, PNL a respins un amendament la rectificarea bugetara a municipiului Alba Iulia prin care se propunea achiziționarea de 70.000 de teste COVID-19 pentru Spitalul Județean Alba.
Acești iresponsabili, pe numele lor Dumitrel și Voicu, ne condamnă pe toți la moarte.
Ce trebuie să facă albaiulienii ca să deblocăm cei 26,8 milioane de euro pentru tratarea de COVID?
Solicit celor doi (i)responsabili, în regim de URGENȚĂ, să renunțe la prostul obicei de a face politica PNL, pe bani publici. Acum mai mult ca oricând, personalul medical, cetățenii municipiului și ai judetului au nevoie de un sistem sanitar eficient și performant .
Acum mai mult ca oricând TREBUIE să vă faceți datoria !

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus