Deputatul Florin Roman se tine de cuvant! Podul peste Mures de la Alba Iulia intra in reparatii! Reviewed by CD on . Intr-o postare pe Facebook, deputatul Florin Roman anunta ca miercuri noaptea, podul  peste Mures, din Alba Iulia, intra in reparatii. Reamintim ca Florin a pro Intr-o postare pe Facebook, deputatul Florin Roman anunta ca miercuri noaptea, podul  peste Mures, din Alba Iulia, intra in reparatii. Reamintim ca Florin a pro Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Deputatul Florin Roman se tine de cuvant! Podul peste Mures de la Alba Iulia intra in reparatii!

Deputatul Florin Roman se tine de cuvant! Podul peste Mures de la Alba Iulia intra in reparatii!

Deputatul Florin Roman se tine de cuvant! Podul peste Mures de la Alba Iulia intra in reparatii!

Intr-o postare pe Facebook, deputatul Florin Roman anunta ca miercuri noaptea, podul  peste Mures, din Alba Iulia, intra in reparatii. Reamintim ca Florin a promis public, vineri seara, ca va lua legatura cu toti factorii implicati, pentru a rezolva situatia, unde, din cauza lucrilor facute de mantuiala, zeci de mii de soferi sunt obligati sa astepte minute in sir, la cozi kilometrice. Iata postarea: ,,#luptpentrualba! ✅Nu este doar un slogan pentru mine, ci o responsabilitate! ✅Miercuri la ora 22,00 podul de peste raul Mures intra in lucrari de reparații, iar lucrările vor avea loc doar pe timp de noapte. In prima faza, intervenția de schimbare a rosturilor de dilatație o face cei de la Regionala Cluj Drumuri naționale.❗️Firma TKT a comandat rosturile de dilatație definitive, din beton, pentru înlocuirea celor de mântuială. Ii mulțumesc lui Lucian Bode, ministrul Transporturilor, pentru sprijin! ✅Iar cei care mai lucrează in Alba cu statul trebuie sa înțeleagă un lucru: ori lucrați bine, ori plecați!❗️Alba nu este un județ de mâna a doua!”. Jos palaria!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus