Deputatul Florin Roman se implica in rezolvarea cosmarului de la podul peste Mures, de la Alba Iulia! Reviewed by CD on . De cand e lumea, omul sfinteste locul! Este si cazul deputatului Florin Roman! Fara sa stea prea mult pe ganduri, fostul jurnalist a pus mana pe telefon (chiar De cand e lumea, omul sfinteste locul! Este si cazul deputatului Florin Roman! Fara sa stea prea mult pe ganduri, fostul jurnalist a pus mana pe telefon (chiar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Deputatul Florin Roman se implica in rezolvarea cosmarului de la podul peste Mures, de la Alba Iulia!

Deputatul Florin Roman se implica in rezolvarea cosmarului de la podul peste Mures, de la Alba Iulia!

Deputatul Florin Roman se implica in rezolvarea cosmarului de la podul peste Mures, de la Alba Iulia!

De cand e lumea, omul sfinteste locul! Este si cazul deputatului Florin Roman! Fara sa stea prea mult pe ganduri, fostul jurnalist a pus mana pe telefon (chiar daca e vineri seara) si a decis sa rezolve situatia grava cu care se confrunta zecile de mii de conducatori auto, care traverseaza podul peste raul Mures, din Alba Iulia! Acestia sunt nevoiti sa astepte minute in sir, la cozile interminabile, care se formeaza de o parte si alta a podului, din cauza lucrarilor de mantuiala, facute la rosturile de dilatatie din bitum, care au cedat. Iata ce ne-a declarat Florin Roman: ,,Podul rutier de la intrarea in Alba Iulia dinspre Sebes este din nou un coșmar pentru navetiști și cei circa 50.000 de șoferi care tranzitează Alba Iulia pe timp de vara. Asta, deși in vara anului trecut au fost făcute lucrari de consolidare. Rosturile de dilatație din bitum am cedat, iar șoferii sunt obligați sa încetinească, generând cozi de kilometri și nervi pentru șoferi.

Am luat legătura cu conducerea CNAIR și am înțeles ca lucrarea are termen de garanție 10 ani. Au chemat firma TKT București care a executat lucrarea sa remedieze defecțiunile, dar cum sunt plini de lucrari, probabil de mântuială, ca și cea de la Alba Iulia, au răspuns ca au nevoie de 2 săptămâni pentru a trimite o echipa sa remedieze.

De ce acționează așa la sictir, respectiva firma? Pentru ca e un contract prost făcut: garanția de execuție nu poate fi executata numai dacă nu remediază in termen de…90 de zile, timp in care noi sa asteptam ca prostii in trafic. Mai ales ca totul se poate remedia in 4-5 nopti de lucru dacă exista interes.

Nu voi lasa lucrurile așa și voi cere ministrului Lucian Bode, ca CNAIR sa uzitare de toate formele legale, pentru ca asemenea firme sa nu mai poata da tepe romanilor! Chiar și prin intervenții legislative!”

Jos palaria, Florin Roman!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus