De Revelion și în prima zi a Anului Nou nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite și nici accidente rutiere!

De Revelion și în prima zi a Anului Nou nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite și nici accidente rutiere. Peste 180 de poliţişti vor acționa, în continuare, pentru prevenirea incidentelor, pe perioada minivacanței de Anul Nou. 

În zilele de 31 decembrie 2020 și 1 ianuarie 2021, poliţiştii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele două zile, au fost constatate 20 de infracţiuni şi s-a intervenit la 158 de solicitări ale cetăţenilor prin serviciul de urgenţă 112. Nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite, fapte grave, comise cu violenţă şi nici accidente rutiere soldate cu rănirea gravă sau decesul vreunei persoane. 

În zilele de 2 și 3 ianuarie 2021, 180 de polițiști vor continua să acționeze pentru siguranța cetățenilor. 

Echipajele vor fi prezente în trafic, pentru ca întoarcerea din minivacanță să aibă loc fără evenimente rutiere, iar aparatele radar vor fi folosite la capacitate maximă. 

În acest sens, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. 

Recomandari

Alte Articole