De-ale politiei! Hoti, batausi, beti la volan.

Cercetat pentru furt

Un bărbat din Vințu de Jos este cercetat pentru furt. Ar fi sustras un telefon mobil dar a fost identificat rapid de polițiști. 

La data de 26 iunie 2021, în urma unui apel prin 112, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia a intervenit în zona unui local public din municipiu, unde un angajat al localului a reclamat că i-a fost sustras telefonul mobil, în valoare de 2.500 de lei. 

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat un bărbat de 47 de ani, din comuna Vințu de Jos, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil sustras. 

Se pare că, profitând de neatenția angajaților, bărbatul ar fi pătruns în bucătăria localului public și ar fi sustras telefonul. 

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

Ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din Teiuș au emis un ordin provizoriu de protecție față de un bărbat care  și-ar fi agresat mama și nepoata. A fost deschis și un dosar penal, pentru violență în familie. 

La data de 27 iunie 2021, polițiștii din Teiuș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, de 66 de ani, din oraș, ar fi fost agresată de către fiul său.

Polițiștii au constatat că, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu membrii familiei sale, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, și-ar fi lovit mama și nepoata.  

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de cele două femei a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile. 

Totodată, față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie. 

Infracțiuni rutiere

La data de 28 iunie 2021, în jurul orei 00.20, polițiștii rutieri din Ocna Mureș au depistat un bărbat, de 50 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe Mihai Eminescu din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 27 iunie 2021, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat, de 47 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cărpiniș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 27 iunie 2021, în jurul orei 07.10, polițiștii Serviciului Rutier –  Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Galtiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Amplasarea radarelor în data de 29.06.2021 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori 

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu 

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni 

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa 

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian 

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                

Recomandari

Alte Articole