Dacă ai ști cu adevărat cine ești… nu ți-ar mai fi niciodată frică de moarte, dar nici de viață…

Dacă ai ști cu adevărat cine ești… ai da un follow altora, ai înceta să mai trăiești după conceptele, experiențele și felul lor de a vedea viața, ai trăi din lumina, adevărul și înțelepciunea ta, pentru că tu însuți ești sursa a tot ceea ce cauți și crezi că îți lipsește.

Dacă ai ști cu adevărat cine ești.., ai începe să trăiești fără limite, fără vină, frică, sau prejudecăți, ai ști că nu există nimeni și nimic superior sau inferior ție, ai ști că fiecare este irepetabil și experimentează planul divin și menirea lui aici, unic și diferit, ai ști că fiecare își poartă propria lumină și propriul întuneric în propria sa dimensiune în funcție de nivelul său de conștiință.

Dacă ai ști cu adevărat cine ești… nu l-ai mai căuta pe Dumnezeu în biserici și temple, căci tu ești templul lui Dumnezeu; nu ai mai căuta în exterior ceea ce se află în interiorul tău, asta se întâmplă doar atunci când nu ști cine ești TU cu adevărat și cine este cu adevărat Creatorul.

Dacă ai ști cu adevărat cine ești… nu i-ai vedea pe ceilalți separați de tine, ai ști că dincolo de această iluzie a lumii fizice suntem cu toții o unitate, suntem cu toții UNU, o particulă din același întreg, Conștiința.

Dacă ai ști cu adevărat cine ești… nu ți-ar mai fi niciodată frică de moarte, dar nici de viață, pentru că moartea este viața dar in alt fel, ai ști că tu de fapt ai mai ocupat și alte corpuri și te-ai îmbarcat în nenumărate aventuri înainte de această viață și posibil că vei continua să o faci și după aceasta.

Dacă ai ști cu adevărat cine ești, ai renunța la goana dupa bunuri externe și materiale, ai renunța să profiți de ceilalți, ai renunța să ai dreptate, să deții controlul, să te lupți cu alții sau cu viața, ai renunța să fii perfect în toate și ai trăi mulțumit și conștient rolul tău din fiecare experiență prezentă.

Când ști cine ești cu adevărat trăiești în armonie cu natura, cu toți cei ce te înconjoară și cu tine însuți, îmbunătățindu-te constant pe tine însuți și înfrumusețăndu-ți propria viață iar apoi și pe a altora.

Când ști cu adevărat cine ești.., începi cu adevărat să trăiești.

Sursa: Daniela Hell

Recomandari

Alte Articole