Cum păstrăm și cum îngrijim gențile din piele naturală

Cum păstrăm și cum îngrijim gențile din piele naturală

Gențile din piele naturală au fost și vor fi unul dintre accesoriile cele mai iubite de către femei și reprezintă obiectele de care acestea se vor atașa cel mai mult. De ce? Este foarte simplu: sunt purtate la serviciu, în concediu, la o ieșire cu prietenii sau la evenimente pretențioase. Geanta de piele este parte a stilului personal, a personalității și rafinamentului femeii.

Tocmai din aceste motive păstrarea și îngrijire genților și poșetelor din piele naturală trebuie să devină un process căruia să i se acordă o importnață foarte mare și trebuie realizat cu frecvență și atenție. Pentru a afla câteva sfaturi pentru întreținerea pielii naturale am solicitat sprijinul managerilor site-ului Peloro.ro.

• Chiar dacă pielea naturală este unul dintre cele mai rezistente materiale, gențile nu vor fi supraîncărcate. O greutate mare o va deforma și îi va scădea rezistența.
• Una dintre greșelile frecvente este purtarea pe umăr a genților de mână. De obicei, și gențile de mână sunt prevăzute cu curea de umăr. Dar acestea sunt gândite, ca rezistență, să fie purtate doar în mână. Se vor purta pe umăr doar în situații excepâionale.
• Gențile din piele naturală nu se împacă foarte bine cu blugii. Se recomandă evitarea contactului între geantă și pantaloni pentru a nu exista transfer de culoare.
• Gențile și poșetele din piele naturală nu trebuie depozitate în pungi de plastic. Depozitarea lor se va face în săculeți realizați din materiale care să permită genților să respire.
• Depozitarea genților trebuie să țină cont de forma lor. Astfel, gențile care au ținută trebui păstrate umpute cu hîrtie iar gențile moi trebui depozitate pe o suprafață dreaptă.
• Încercați să nu purtați doar aceeași geantă. Ar fi foarte bine ca gențile să fie alternate pentru a se evita degradarea lor.
• Soarele poate deveni un dușman al genților și poșetelor din piele naturală. Expunerea lungă la soare duce la decolorarea genților.
• Geanta nu trebuie să fie udată. Dacă din greșeală geanta sau poșeta se udă, va trebui folosită pentru ștergere un material uscat, moale fără a se apăsa cu putere. Sub nicio formă geanta nu trebuie uscată cu ajutorul unor surse de căldură.
• Fiecare avem o cunoștință care ne dă câte un sfat “din popor”. Nu utilizați pentru curățare nicio substanță sau chimicale, decât cele create special pentru pielea naturală.
• Temperaturile extreme afectează gențile din piele. Evitați să lăsați gențile în locuri cu temperaturi foarte ridicate sau foarte scăzute.

Sperăm ca aceste sfaturi să vă fie de folos și vor face să vă bucurați cât mai mult timp de gențile și poșetele din piele naturală la care țineți așa de mult.

Recomandari

Alte Articole