Cum mi s-a schimbat viata dupa sedinta de hipnoza regresiva!

 

     In urma cu un an, am apelat la Ana Oprea si Andrea pentru o sedinta de hipnoza regresiva ( https://www.youtube.com/watch?v=dl89pV6ruiM&t=568s ). Mi se pare corect acum, sa explic public, cum s-a schimbat viata mea dupa acesta interesanta experienta, mai ales ca, mi s-a solicitat de mai multe ori acest lucru.

     Eu apreciez ca, in aceasta perioada de timp, de peste un an, am evoluat spiritual si am inteles sensul real al liberului arbitru. Am inceput sa constientizez si sa cuprind cu mintea, mult mai bine, unele stari de frica si incertitudine, care mi-au fost inoculate in diferite perioade ale vietii. Daca pana la sedinta de hipnoza regresiva, aveam anumite atitudini, pareri sau actionam manat de instincte, acum imi pot explica si justifica multe dintre pornirile mele. Mi-a crescut doza de optimism si perceptia mea asupra universului este alta. Fricile si temerile inoculate in viata mea au disparut. 

     In acest ultim an, am pierdut multi prieteni. Nu ma mai regasesc in  majoritatea relatiilor vechi de prietenie. Simt ca  vibratiile mele sunt mult mai inalte si nu mai rezonez cu o parte dintre cei care mi-au fost apropiati. Percep in jurul meu un cerc energetic mare si puternic, unde nu mai poate intra nimeni fara aprobarea mea. Mi se pare ca acest cerc energetic, pe care il simt si il constientizez, a devenit o adevarata zona de protectie. 

       Acum inteleg mult mai bine evenimentele care se petrec in jurul meu, vad mult mai clar rolul religiilor, al politicilor nationale si internationale, dar mi-e foarte greu sa port o astfel de discutie, cu cei din jur. Oamenii ma privesc ciudat, cand initiez un astfel de dialog si, din pacate, nu sunt nici interesati si nici preocupati de o astfel de cunoastere. 

       Daca ar fi sa sintetizez, as spune simplu ca, acum ma rasfat, intr-o stare de bine.

Iosif Gligor

Recomandari

Alte Articole