,,Cum aș putea întoarce copilul care-am fost?”

Aidoma poetului Mircea Dinescu, ne putem întreba zilnic: ,,cum aș putea întoarce copilul care-am fost/ când carnea-mi înflorește și doar uitarea plânge?” Desigur, vom răspunde nepăsători și apatici: ,,Cine, mama dracului, se mai gândește la asta?!” Dacă la noi, la copilăria noastră nu ne mai gândim, măcar la a celor care încă nu au fost contaminați de mizera lume a oamenilor mari să ne gândim.

Rețeaua Transilvania News urează tutror ochișorilor micuți multă fericire, o copilărie frumoasă, plină de momente vesele și plăcute.
Noi, cei care încercăm să vă transmitem zilnic ,,doza” de informație, fără de care nu se mai poate trăi într-un secol al vitezei, am vrea să putem șterge lacrimile care brăzdează fața copilașilor sărmani, abandonați, prigoniți. Din păcate, fizic, este greu să alini durerea tuturor năpăstuiților. Oricum, gândul nostru este alături de ei, iar pe dumneavoastră, cititorii noștri, vă rugăm ca astăzi să încercați să fiți mai buni, să vă strângeți copilașii în brațe și să întindeți cu blândețe un colț de pâine celor care nu îl au.

Raimond Petruț
vă mulțumește pentru cele 30 de secunde pe care le-ați alocat citirii acestui articol.

ArticoleRecomandate

Recomandari din RubricaEditoriale