Cugir: Patru tineri cercetați pentru furtul unui autoturism

Polițiștii din Cugir au depistat în flagrant delict, 4 tineri din Cugir ce au profitat de faptul că proprietara unui autoturism l-a lăsat cu cheile în contact și au sustras autoturismul, deplasându-se cu el pe ruta Cugir — Canciu. Unul dintre tineri a fost reținut de polițiști și va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

În fapt, la data de 03.03.2016, în jurul orelor 19.50, Poliția orașului Cugir a fost sesizată prin 112, de către de către o femeie din Cugir, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul ce-l lăsase neasigurat și cu cheile în contact, în parcarea spitalului din Cugir.

Urmare a sesizării, efectivele de poliție din Cugir au demarat imediat activitățile specifice în vederea identificării autoturismului și a persoanei ce l-au sustras, iar la scurt timp, pe strada Râul Mare din Cugir, autoturismul a fost identificat în trafic, deplasându-se în directia Cugir — Canciu.

La volanul acestuia a fost identificat un minor de 15 ani, din Cugir, iar în autoturism au fost identificați M.C.C, de 33 de ani, din Cugir și alți 2 minori, de 12 și 14 ani, tot din Cugir.

Se pare că, în seara zilei de 3 martie, în jurul orelor 18.30, B.D.G. a sustras autoturismul, profitând de faptul că era neasigurat și cu cheile în contact și, fără a poseda permis de conducere, l-a condus până în cartierul George Coșbuc de unde i-a luat pe cei 3 minori. Ulterior autoturismul a fost condus, pe mai multe străzi din Cugir de către B.D.G. și de către minorul de 15 ani, ce era la volan în momentul în care au fost depistați de polițiști.

Față de M.C.C. polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt de folosință și conducere fără permis urmând ca în cursul zilei de azi, 04.03.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole