Consilierul Micea Trifu a comandat ,,Ghidul culegatorului de ciuperci”, editia pentru copii! Reviewed by CD on .   Consilierul independent (CL Alba Iulia), Mircea Trifu, sau Mircea lui Fimea lu Amosu Catalinutii de pe paraul Gradinuti, cum este cunoscut in Bucerdea Vi   Consilierul independent (CL Alba Iulia), Mircea Trifu, sau Mircea lui Fimea lu Amosu Catalinutii de pe paraul Gradinuti, cum este cunoscut in Bucerdea Vi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consilierul Micea Trifu a comandat ,,Ghidul culegatorului de ciuperci”, editia pentru copii!

Consilierul Micea Trifu a comandat ,,Ghidul culegatorului de ciuperci”, editia pentru copii!

Consilierul Micea Trifu a comandat ,,Ghidul culegatorului de ciuperci”, editia pentru copii!

 

Consilierul independent (CL Alba Iulia), Mircea Trifu, sau Mircea lui Fimea lu Amosu Catalinutii de pe paraul Gradinuti, cum este cunoscut in Bucerdea Vinoasa a comandat ,,Ghidul culegatorului de ciuperci”, editia pentru copii. Mare culegator de ciuperci, simpaticul consilier a cerut-o de nevasta, pe Mimi a lu Ionu lu Creiveanu, din acelasi sat, intr-un moment mai special, cand se afla la cules de ciuperci si fructe de padure, pe dealurile din Curaturile Bucerdei Vinoase. Fosnetul padurii, ciripitul pasarilor, murmurul izvoarelor, dar si frumusetea lui Mimi i-au aprins sentimentele lui Mircea! Si-a amintit de darul zeilor, ciuperca Champignon, pe care tocmai o tinea in mana, a intins-o spre Mimi drept inel de logodna si-a intrebat-o suav, daca vrea sa culeaga impreuna ciuperci pe vecie…(vezi foto) Acum, dupa ceva timp, de la ineditul eveniment, am aflat ca, cei doi soti au comandat ,,Ghidul culegatorului de ciuperci”, editia pentru copii.

Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus