Condamnați la închisoare, prinși de polițiștii din Alba Iulia și Aiud Reviewed by CD on . La data de 07.09.2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe N.M.I., de La data de 07.09.2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe N.M.I., de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Condamnați la închisoare, prinși de polițiștii din Alba Iulia și Aiud

Condamnați la închisoare, prinși de polițiștii din Alba Iulia și Aiud

Condamnați la închisoare, prinși de polițiștii din Alba Iulia și Aiud

La data de 07.09.2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe N.M.I., de 27 de ani, din Alba Iulia.

Tânărul este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 5 ani şi 8 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Tot ieri, 7 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Alba Iulia pe numele lui R.C., de 37 de ani, din Aiud.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani şi două luni închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

R.C. a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus