Compania Kronospan finalizează o investiţie de 10 milioane de euro pe piaţa locală Reviewed by CD on . Compania Kronospan a inaugurat, în cadrul fabricii sale din Sebeş, o linie de melaminare modernizată în conformitate cu cele mai avansate tehnologii disponibile Compania Kronospan a inaugurat, în cadrul fabricii sale din Sebeş, o linie de melaminare modernizată în conformitate cu cele mai avansate tehnologii disponibile Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Compania Kronospan finalizează o investiţie de 10 milioane de euro pe piaţa locală

Compania Kronospan finalizează o investiţie de 10 milioane de euro pe piaţa locală

Compania Kronospan finalizează o investiţie de 10 milioane de euro pe piaţa locală

Compania Kronospan a inaugurat, în cadrul fabricii sale din Sebeş, o linie de melaminare modernizată în conformitate cu cele mai avansate tehnologii disponibile la nivel global. Fabrica Kronospan Sebeș are cea mai mare capacitate de producție din lume, iar fiecare al 4-lea element de mobilier din Europa este construit din elemente produse de Kronospan.
Noua linia de melaminare a fost complet automotizată printr-o investiţie de 10 milioane de euro. Ea dispune de echipamente unice pe piaţa românească şi care poziţionează fabrica Kronospan de la Sebeş în compania selectă a doar câtorva astfel de unităţi de producţie prezente la nivel european. Alături de alte elemente inovatoare, linia de melaminare are implementat un sistem de control automat al calităţii. Acesta detectează până la 60 de tipuri diferite de eroare a calităţii suprafeţei. Fiecare eroare identificată este semnalată, iar în cazul în care se repetă de trei ori, întregul proces se opreşte automat.
Odată cu finalizarea acestei investiţii, fabrica Kronospan Sebes lansează şi procesul de trecere la producţia de plăci low emission. Pentru prima dată în România o fabrică de profil va produce doar plăci ecologice, într-un semn de responsabilitate faţă de clienţi şi de mediu.
„Prin realizarea acestei investiţii dorim să ne reconfirmăm viziunea de consolidare a operaţiunilor noastre pe piaţa românească. O consolidare pe care o realizăm în condiţii de promovare a celor mai înalte tehnologii în domeniu şi prin care continuăm să impunem noi standarde de calitate pe piaţa locală de profil. Totodată, prin trecerea la producţia integrală de plăci ecologice dorim să confirmăm, o dată în plus, respectul faţă de consumatorii români şi politica de sustenabilitate pe care o urmărim faţă de mediul înconjurător” a declarat Oana Bodea, director general Kronospan Romania.
Peste 500 de parteneri comerciali din România, reprezentanţi instituţionali de la nivel central şi local şi numeroşi sebeşeni participă în aceste zile la evenimentele de inaugurare a noii investiţii organizate de Kronospan Sebeş.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus