Comisarul Sef Mihai Zgardea a facut din Serviciul de Permise si Inmatriculari din Alba, cel mai bun din tara!

 

      Comisarul Sef Mihai Zgardea, seful Serviciului Public Comunitarar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Alba (SPCRPCIV) este unul dintre politstii cu Happy Face (fata zambitoare). Zambetul natural, dar si atitudinea amabila, concilianta, transmit incredere si amabilitate. Este unul dintre politistii cu care iti place sa ai de-a face! 

      Dupa opt ani, de cand este la conducerea acestui serviciu, Mihai Zgardea a reusit o performanta incredibila! Serviciul de Permise si Inmatriculari (SPCRPCIV) Alba este pe primul loc in tara, in privinta timpilor de asteptare la toate operatiunile de ghiseu! Mai concret, timpii de asteptare pentru preschimbarea permiselor de conducere, inmatricularea vehiculelor, transcrierea dreptului de proprietate si eliberarea numerelor rosii este cel mai scurt din Romania! Programarile se fac de pe-o zi pe alta sau chiar in aceeasi zi! Spre comparatie, locuitorii din judetul Cluj se pot programa doar in luna…decembrie! Asa se face ca, la Alba Iulia vin oameni din toate judetele limitrofe, Sibiu, Hunedoara, Mures, Cluj, Brasov, incantati de modul exemplar in care sunt serviti.

      Prefectul Nicolae Albu, Prefectura Alba, careia i se subordoneaza acest serviciu, sunt sigur ca sunt mandri ca au un asemenea OM! Ne dorim sa avem cat mai multe Happy Face in Romania. Mai ales in serviciile publice. Sunt sigur ca atunci vom auzi zilnic: ,,Jos palaria!”

           IOSIF GLIGOR

     

       

Recomandari

Alte Articole