COD PORTOCALIU DE GER PERSISTENT Reviewed by CD on . În intervalul 9-10 ianuarie 2017, judeţul Alba se află sub avertizare meteorologică de cod portocaliu de ger persistent, conform comunicării emise de Administra În intervalul 9-10 ianuarie 2017, judeţul Alba se află sub avertizare meteorologică de cod portocaliu de ger persistent, conform comunicării emise de Administra Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»COD PORTOCALIU DE GER PERSISTENT

COD PORTOCALIU DE GER PERSISTENT

COD PORTOCALIU DE GER PERSISTENT

În intervalul 9-10 ianuarie 2017, judeţul Alba se află sub avertizare meteorologică de cod portocaliu de ger persistent, conform comunicării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.
În intervalul menţionat, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade.
La ora 19.00, la Sebeş, se înregistrau -14 grade Celsius, cer parţial noros, presiunea atmosferică 992 mb, în creştere, iar umezeala relativă 80%, conform www.meteoromania.ro.

În aceste zile, în municipiul Sebeş, nu au existat şi nu existā drumuri ce nu pot fi folosite sau zone izolate din cauza zăpezii.
Începând de joi, 5 ianuarie 2017, orele 21.00 şi continuând pe tot parcursul acestei perioade, până luni, 9 ianuarie 2017 inclusiv, în regim de permanenţă, în Sebeş şi în localităţile aparţinătoare – Lancrăm, Petreşti, Răhău, au fost pregătite şi au intervenit, cu prioritate pe arterele principale, un număr de cinci utilaje, care au curăţat zăpada aşternută pe carosabil şi au împrăştiat material antiderapant. Au existat intervenţii inclusiv în zone izolate, în cursul nopţii, la solicitarea cetăţenilor.
La nivelul municipiului Sebeş a fost constituit un comandament de iarnă, coordonat de primarul Dorin Nistor. Cetăţenii sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon 0258-731004, pentru a formula sesizări sau pentru a solicita informaţii, număr care a fost pus la dispoziţie, în mod permanent, în toată această perioadă.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,
Primăria Municipiului Sebeş

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus