Clara si Ovidiu Cristian, sotii care vindeca oamenii prin hrana vie! Reviewed by CD on .   Vreti sa mancati pe saturate si sa slabiti? Vreti sa fiti sanatosi si plini de viata? Vreti sa aveti tot timpul o stare de bine? Apelati la sotii Clara si Ovi   Vreti sa mancati pe saturate si sa slabiti? Vreti sa fiti sanatosi si plini de viata? Vreti sa aveti tot timpul o stare de bine? Apelati la sotii Clara si Ovi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Clara si Ovidiu Cristian, sotii care vindeca oamenii prin hrana vie!

Clara si Ovidiu Cristian, sotii care vindeca oamenii prin hrana vie!

Clara si Ovidiu Cristian, sotii care vindeca oamenii prin hrana vie!

  Vreti sa mancati pe saturate si sa slabiti? Vreti sa fiti sanatosi si plini de viata? Vreti sa aveti tot timpul o stare de bine? Apelati la sotii Clara si Ovidiu Cristian! In fiecare zi, gasiti pe pagina lor de Facebook (Rasfatul Vegan vezi aici), meniul vegan pe care il pregatesc pentru ziua urmatoare. Este suficient sa scrieti pe privat sau sa sunati la 0746815997, pana a doua zi dimineta, la ora 7,00, ce doriti sa mancati la amiaza si veti primi bunatatile la adresa pe care o indicati. Cei doi soti, impreuna cu fiul lor, Bogdan, reintors recent din SUA, gatesc cel mai bun meniu vegan, pe care l-am mancat, in cei 21 de ani, de cand sunt vegetarian si vegan.

        Clara si Ovidiu Cristea si-au dat demisia din serviciu si, de doi ani, gatesc si distribuie mancarea lor delicioasa, la cei care doresc sa manance proaspat, sanatos si …vegan! Deocamdata doar in Alba Iulia dar vor sa se extinda si in alte localitati. Acesti oameni minunati impresioneaza nu doar prin bucatele extraordinare, ci si prin bucuria si optimismul pe care il emana! Asa cum s-a demonstrat si stiintific, mancarea vegana vindeca, slabeste si, mai ales, iti da buna dispozitie. Ne confirma si Clara care, ne-a relatat cateva situatii care i-au umplut inima de bucurie: ,,Un client mi-a spus ca, dupa cateva luni de mancare vegana, i-a scazut colesterolul, altul ca a slabit 15 kg sau nu mai are costipatie si multi mi-au declarat ca au o stare de bine si se simt plini de viata! Toate produsele pe care le folosim la prepararea mancarii sunt alese cu mare grija, cumparam doar cele care sunt verificate sanitar. Folosim doar coloranti naturali, sfecla rosie, turmeric etc., legume, fructe, cereale, seminte speciale, gen amarand, quinoa, chia etc. Nimic nu se prajeste, totul se prepara cu aparatura speciala. Cei care au comandat preparate  la noi, o data, au revenit si ne-au recomandat si prietenilor. Acest lucru ne da o mare satisfactie!” (Vom reveni!)

IOSIF GLIGOR

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus