Cinci autoturisme implicate într-un accident produs pe DN 1

Vineri, în jurul orelor 16.00, pe DN 1, la kilometrul 373 M.F., de 47 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers faţă de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Bucureşti, care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, ultimul autoturism a fost proiectat într-un altul, condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, care la rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Ploieşti.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că ulterior producerii acestei coliziuni în lanţ, în autoturismul care a provocat-o, tot datorită nepăstrării distanţei suficiente în mers, a intrat un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 13 şi 35 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale.

Recomandari

Alte Articole