Chelneriță din Alba Iulia cercetată pentru furt

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Alba au identificat-o pe angajata unui restaurant din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil de la o clientă a localului. Telefonul, pe care ulterior l-a amanetat, a fost recuperat de polițiști și restituit păgubitei.

În fapt, la data de 28.08.2015, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Inspectoratul de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o tânără din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, în timp ce se afla într-un restaurant din Alba Iulia, i-a fost sustras telefonul mobil. Valoarea acestuia a fost estimată de păgubită la 1.800 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, la data de 2 septembrie a.c., s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului. Este vorba de o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Meteș, județul Alba, chelneriță în localul la care s-a comis furtul.

Se pare că tânăra a profitat de neatenția păgubitei și a sustras telefonul lăsat pe o masă din restaurat, iar ulterior l-a amanetat.

În cadrul activităților de cercetare, polițiștii au recuperat bunul sustras, iar acesta a fost restituit păgubitei.

Față de minoră, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum și pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Recomandari

Alte Articole