Cetățeni beți, depistați la volan pe străzile din Sebeș, Teiuș, Ocna Mureș și Săsciori

La data de 13.10.2013, orele 18,45, poliţiştii Biroului Rutier din Sebeş, au oprit pentru control, pe strada Traian din municipiul Sebeş, o autoutilitară condusă de P.P., de 47 de ani, din Republica Cehia.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele cetăţeanul ceh au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La data de 13.10.2013, orele ora 2000, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au oprit pentru control, pe raza comunei Săsciori, un autoturism condus de M.L.G., de 27 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat în circulaţie.
Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, lucru pe care acesta l-a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele lui M.L.G., au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca încadrarea juridică a faptei privind conducerea sub influenţa alcoolului, să fie făcută în funcţie de rezultatul analizelor de laborator privind concentrația de alcool în sânge.

La data de 13.10.2013, ora 14.30, poliţişti rutieri din Teiuş au oprit pentru control, pe strada Aleea Sportivă din oraş, un autoturism condus de P.I.D., de 29 de ani, din comuna Doba judeţul Satu Mare.
Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.
Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice, în vederea stabiliri alcoolemiei.

La data de 13.10.2013, ora 20.15, poliţiştii din Ocna Mureş, au oprit, pentru control, pe strada Andrei Mureşanu din oraş, un autoturism condus de M.P., de 42 de ani, din comuna Borod, judeţul Bihor.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Recomandari

Alte Articole