Cetatea Alba Carolina, promovată la Târgul de Turism al României

Timp de 2 săptămâni echipa municipiului Alba Iulia va fi prezentă într-un adevarat tur de forţă pentru promovarea Cetăţii Alba Iulia, la cele mai importante evenimente turistice naţionale desfăşurate în această perioadă la Cluj Napoca şi Bucureşti.

În acest sfârşit de săptămână Cetatea Alba Carolina se mută la Cluj Napoca împreună cu Legiunea Romană. Totul pentru a-i convinge pe cei din Transilvania să vină în număr cât mai mare la Alba Iulia. Târgul de vacanţe de la Cluj se desfăşoară în perioada 8-10 martie la Expo Transilvania.
Cea de-a doua participare a municipalităţii este consemnată la TTR în pavilionul Romexpo alături de Consiliul Judeţean Alba începând din 14 martie.

Garda Romană va impresiona încă o dată miile de vizitatori, iar standul municipiului Alba Iulia şi al Consiliului Judeţean va oferi informaţii turiştilor, români sau străini, dornici să descopere frumuseţile locului.
Intâlnirile cu reprezentanţii celor mai importante agenţii de turism sau tour operatori din ţară pentru stabilirea de legături puternice şi parteneriate sunt obiective ce subscriu proiectului „Respiră aerul istoriei” aflat în perioada de sustenabilitate. Prezenţa municipalităţii reprezintă o notă concretă de promovare a Cetăţii Alba Carolina la Târgul de Turism al României.

„Alba Iulia continuă efortul de promovare punctuală important cum e Cetatea Alba Carolina . În egală măsură vom arăta că Cetatea poate sa fie şi extrem de vie, un loc perfect pentru evenimente importante şi că poate fi atractivă şi ca reper cultural şi turistic solid, real, nu doar prin prisma valorii şi rezonanţei sale istorice”. Mircea Hava – primar.

Dorinţa municipalităţii este de a valida tot ceea ce s-a creat la Alba Iulia şi prin astfel de evenimente în care turiştii pot afla direct că acest patrimoniu merită să fie redescoperit şi perceput la adevărata lui valoare, iar aceste obiective trebuie să devină destinaţii turistice importante şi locuri în care istoria să îşi retrăiască gloria.

Recomandari

Alte Articole