Cercetati pentru ca si-au amenintat sotia si tatal!

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care    și-ar fi agresat și amenințat soția. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

La data de 01 iulie 2021, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, de 40 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată și amenințată de soț.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul geloziei și a unor discuții contradictorii, în seara zilei de 30 iunie 2021, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, și-ar fi agresat și amenințat soția. 

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de acesta, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile, prin care i-au interzis să se apropie de femeie.

Bărbatul este cercetat, pentru violență în familie și amenințare.

Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care  și-ar fi amenințat tatăl. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare.

La data de 01 iulie 2021, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, de către un bărbat, de 65 de ani, din localitatea Răhău, cu privire la faptul că, fiul său l-ar fi amenințat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu tatăl său, l-ar fi amenințat, cu moartea. 

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 41 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. 

Recomandari

Alte Articole