Cercetat pentru furt de curent electric

 

O instalație improvizată de racordare la rețeaua de distribuție a energiei electrice a fost depistată la o locuință din comuna Horea. A fost întocmit dosar penal. 

La data de 14 iunie 2022, în jurul orei 13,00, polițiștii Postului de Poliție Horea împreună cu reprezentanți ai societății de distribuție a energiei electrice au efectuat un control, pe raza comunei Horea, în scopul prevenirii și combaterii sustragerilor de energie electrică. 

În urma verificărilor, la un imobil din comuna Horea, s-a constatat faptul că pe cutia de păstrare a contorului nu existau sigilii, iar contorul lipsea. Totodată, a fost identificată o instalație improvizată de conectare la rețeaua de distribuție a energiei electrice. 

Față de proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 59 de ani, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate, ori modificarea fără drept a componentelor instalațiilor electrice. 

Recomandari

Alte Articole